Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes protagonitzarà un programa de TV en directe per tot Catalunya a la XAL dijous i divendres


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/08/2018 04:39:33 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes protagonitzarà un programa de TV en directe per tot Catalunya a la XAL dijous i divendres

El magazine ‘Horari d’Estiu’, amb entrevistats i continguts de la vila on comença la Costa Brava, s’emetrà de 18 a 20 h en directe des del Banc dels Músics del Passeig de Mar

Aquests propers dijous i divendres, 9 i 10 d’agost, Blanes protagonitzarà l’emissió en directe per televisió del magazine ‘Horari d’Estiu’ que s’ofereix arreu de Catalunya a les diferents televisions locals de Catalunya a través de la XAL, la Xarxa de Comunicació Local. El plató televisiu estarà instal·lat al cèntric Banc dels Músics del Passeig de Mar, i des d’allí s’hi oferirà arreu del país diversos al·licients, personatges i atractius d’interès que té la ciutat on comença la Costa Brava.


Emissió des de Blanes del magazine 'País Km 0' l'any 2016
L’emissió en directe es farà des de les 6 de la tarda fins les 8 del vespre, de manera que durant dues hores Blanes tindrà una finestra oberta a tot el país per parlar de tota mena de qüestions relacionades amb la vila. L’objectiu del magazine ‘Horari d’Estiu’ no és altra que parlar de festes majors, curiositats, activitats i propostes estiuenques del municipi. Hi haurà personatges rellevants de Blanes, així com el repàs d’algunes de les efemèrides més destacades que s’estan celebrant al llarg de tot l’any.


Es tocaran diversos àmbits com la música, les arts escèniques, la gastronomia i la història. L’equip d’’Horari d’Estiu’ rescata les millors sensacions de les vacances lluny de ciutat, amb l’encant i el caliu que tenen els llocs on sempre passen coses, com a Blanes. Un racó de món imaginari que obrirà les portes a l’entreteniment en directe. Es tracta d’una experiència que ja han forjat en els darrers quatre anys en altres magazins, com ‘Ben Trobats’, ‘1món.cat’, ‘Connecti.cat’ o bé ‘País km 0’, que ja va ser emès en directe des de Blanes fa dos anys.
Data de realització: 08/08/2018 | Data de la darrera actualització: 08/08/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300