Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les Nits de Marimurtra continuen aquest dissabte amb un concert de ‘The Sey Sisters’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/09/2018 02:34:00 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Les Nits de Marimurtra continuen aquest dissabte amb un concert de ‘The Sey Sisters’

Es tracta d’un dels conjunts vocals més emblemàtics de l’actualitat musical. El Jardí Botànic Marimurtra obrirà a 2/4 de 9 de la nit, i el concert començarà a les 10 al Templet de Linné

El cicle musical ‘Les Nits de Marimurtra’ que s’estan fent durant l’agost al Jardí Botànic Marimurtra continuarà dissabte vinent amb un concert de ‘The Sey Sisters’, un dels conjunts vocals més emblemàtics del panorama musical actual. Format per un trio de veus negres acompanyades del pianista i saxofonista Albert Bartolomé, els seus cants estan impregnats de profunda emoció, i sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur.


'The Say Sisters' i Albert Bartolomé
Des de l’escenari més espectacular de la Costa Brava, el Templet de Linné del Jardí Botànic Marimutra, ‘The Sey Sisters’ farà un espectacle que convidarà al públic a viure un viatge musical des del Gospel fins a la música africana. Aquesta actuació ha estat el primer en exhaurir les entrades d’aquesta 13a edició de ‘Les Nits de Marimurtra’, que continuarà la setmana vinent, el divendres 17 d’agost, amb Tomeu Penya.


Concert inaugural 'Les Nits de Marimurtra' 2018 amb Judit Neddermann
Fotografies: Jardí Botànic Marimurtra
Les quatre sessions del Festival de Música ‘Les Nits de Marimurtra’ comencen a partir de 2/4 de 9 del vespre, amb l’obertura de les portes per l’Entrada d’Esdeveniments que hi ha al Carrer de l’Ermita, mentre que les actuacions són a les 10 de la nit. També hi ha un servei de bar a càrrec d’Oncolliga Blanes, una fundació sense ànim de lucre que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i dels seus familiars.


Actuació Judit Neddermann
‘Les Nits de Marimurtra’ d’aquest 2018 van arrencar dissabte passat amb una actuació de Judit Neddermann que va tenir molt bona acollida entre el públic, esgotant totes les entrades el dia abans del concert, el passat dissabte 4 d’agost. El cicle es tancarà el 24 d’agost amb la cantant Susanna del Saz.
Data de realització: 08/09/2018 | Data de la darrera actualització: 08/09/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300