Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes tornarà a ser protagonista avui divendres del magazine de TV de la XAL ‘Horari d’Estiu’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/10/2018 09:13:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes tornarà a ser protagonista avui divendres del magazine de TV de la XAL ‘Horari d’Estiu’

Avui s’emetrà de 6 a 8 de la tarda des del Passeig de Mar tal com estava previst, després que ahir dijous es va fer des de la Sala de Plens a causa del mal temps

La tarda d’avui divendres Blanes tornarà a ser protagonista del magazine de televisió ‘Horari d’Estiu’, que s’ofereix arreu de Catalunya a través de les diferents televisions locals del país, produït per la XAL, la Xarxa de Comunicació Local. El programa s’emetrà en directe de 6 a 8 de la tarda des del Banc dels Músics del Passeig de Mar, al costat del Monument al Sardanista, tal com s’havia previst inicialment.


Emissió del programa 'Horari d'Estiu' des de Blanes
Ahir, el primer dels dos dies en què el programa es va emetre des de Blanes, el mal temps va obligar a canviar els plans inicials. D’aquesta manera, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes es va transformar en un plató de televisió per on van anar desfilant diversos personatges i continguts relacionats amb Blanes. De fet, el programa va ser una finestra oberta a tot el país per parlar de tota mena de qüestions relacionades amb el municipi on comença la Costa Brava.

Al llarg del magazine van haver dues actuacions del grup ‘Biflats’, format per una bona pila de músics blanencs; i es va destacar la XXXV Caminada Popular Nit de Sant Bonós del proper 18 d’agost amb Xavi Marina i Gisela Bayé. Per la seva banda, Frederic Tort i Laia Buixeda, d’Acció Cultural Es Viver, van parlar dels actes més tradicionals de la Festa Major Petita del 17 al 21 d’agost, i també es van encarregar de plantejar un repte als reporters: localitzar un Tió a Blanes.


Blanes també va ser protagonista del programa a través de l’entrevista amb el president de l’Associació d’Ardalenys i Amics d’Ardales, Salvador Gutiérrez, i un dels membres de l’entitat, Javier Gutiérrez, que van parlar dels lligams històrics i emocionals que hi ha entre les dues poblacions agermanades. Una de les primeres entrevistes va ser amb l’escriptora blanenca i presidenta de l’Associació HOPE, Alba Saskia, qui a més va ser l’encarregada de fer el pregó de la Festa Major 2018.


El Jardí Botànic Marimurtra, com veuen Blanes els estiuejants que hi estan passant uns dies de vacances, o bé com es viu un dia de pluja en ple mes d’agost van ser altres ingredients del magazine. Avui divendres també hi haurà continguts del municipi, amb l’al·licient que s’emetrà tot just al costat de la platja, arran de mar.

https://www.alacarta.cat/horaridestiu/capitol/horari_destiu_09082018
Data de realització: 08/10/2018 | Data de la darrera actualització: 08/10/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300