Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest cap de setmana de l’11 i 12 d’agost una col·lecta de l’AECC Catalunya Contra el Càncer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/10/2018 11:08:58 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull aquest cap de setmana de l’11 i 12 d’agost una col·lecta de l’AECC Catalunya Contra el Càncer

La seu local de l’AECC ha fet una crida perquè participi el màxim nombre de persones voluntàries que ajudin en la recollida amb les guardioles i a les taules distribuïdes arreu de la vila

Aquest cap de setmana Blanes viurà una nova edició de la tradicional col·lecta que es fa cada estiu per recollir fons econòmics destinats a la investigació del càncer. Es tracta de dues jornades consecutives que tindran lloc al llarg de tot el dia tant dissabte com diumenge, 11 i 12 d’agost respectivament, i està organitzat per la Junta Local de Blanes de l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC).


Postulació 2017
Una vegada més, perquè la postulació torni a ser un èxit com en les anteriors edicions, la veterana entitat ha fet una crida a la participació, no tan sols perquè es facin donacions econòmiques, sinó sobretot perquè hi hagi voluntaris i voluntàries que donin un cop de mà. Es tracta que aquestes persones duguin les característiques guardioles a peu de carrer per fer la recapta, així com que ajudin a atendre les taules que estaran distribuïdes arreu del municipi tant dissabte com diumenge.

Taules de recaptació de l’AECC Contra el Càncer

Durant tot el cap de setmana hi haurà quatre torns en total. Dissabte de 9 a 14 h hi haurà tres taules instal·lades a l’Avinguda dels Pavos, davant la Farmàcia Cots; a la Plaça d’Espanya, a tocar de la Parada de l’Autobús; i a La Plantera, al passeig central de l’Avinguda Catalunya. La tarda del dissabte només hi haurà una taula, a la Plaça d’Espanya, de 18 a 21 h.


La campanya de recollida de diners de l’AECC Contra el Càncer continuarà l’endemà diumenge amb dos torns més. Al matí, de 9 a 14 h al Carrer Raval xamfrà amb Carrer Ample i al barri d’Els Pins, davant la Parròquia Sagrada Família; i a la tarda, de 18 a 21 h al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament de Blanes; i al Passeig Pau Casals, entre el Banc dels Músics i el Monument a Joaquim Ruyra.

Voluntaris i voluntàries per col·laborar en la recapta

Aquells ciutadans i ciutadanes, veïns de Blanes o estiuejants, que vulguin col·laborar en alguna de les dues jornades o en totes dues, tan sols cal que s’adrecin a qualsevol de les taules recaptatòries i s’inscriguin com a voluntari /-a presentant el carnet d’identitat. Es tracta de destinar encara que només sigui una hora del temps lliure propi per ajudar en la lluita contra el càncer.


Des de l’AECC Catalunya Contra el Càncer s’ha recordat que l’ajuda que es pugui esmerçar significa donar esperança als qui pateixen càncer, i en aquest sentit remarca que es tracta de l’entitat privada espanyola que més diners destina a investigar la malaltia. Ho fa a través de 160 projectes d’investigació que s’estan desenvolupant en 46 centres. La seva tasca contribueix a augmentar el nivell de supervivència de diferents tipus de càncer.
Data de realització: 08/10/2018 | Data de la darrera actualització: 08/10/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300