Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El 24è Concurs Focs i Festes de Fotografia de Blanes premia Domingo Fernández, David Bou i Xavier Xaubet


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/12/2018 10:21:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El 24è Concurs Focs i Festes de Fotografia de Blanes premia Domingo Fernández, David Bou i Xavier Xaubet

Cadascun d’ells ha guanyat el primer premi en les categories de Festa Major, Focs Artificials i Correfocs respectivament, d’entre un total de 133 treballs presentats per 28 fotògrafs

L’emblemàtica Casa Saladrigas ha acollit aquest cap de setmana la proclamació del veredicte i lliurament de premis del 24è Concurs Fotogràfic Focs i Festes 2018. Es tracta d’un certamen organitzat per l’Ajuntament de Blanes comptant amb l’inestimable suport de l’AFIC, l’Agruapció Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes. El jurat format per Jaume Escalé, Joan Carles Baena i Quim Sitjà s’ha ocupat de la sempre difícil tasca de triar guanyadors i finalistes d’entre tots els participants.


Guanyadors, Finalistes, president de l'AFIC,
alcalde accidental i regidors
Hi ha tres categories, començant per la genèrica que té com a temàtica qualsevol dels actes de la Festa Major de Santa Anna celebrada del 21 al 28 de juliol. Les altres dues temàtiques/categories són de les més agraïdes especialment pels fotògrafs i fotògrafs, ja que es tracta precisament de dos dels esdeveniments que tenen el foc com a principal protagonista: el Concurs de Focs d’Artifici i el Correfoc.

Domingo Fernández, David Bou i Xavier Xaubet guanyen el primer premi

Durant l’acte de proclamació del veredicte s’han lliurat un total de nou guardons, ja que en cadascuna de les categories hi ha un primer premi dotat amb 150 € i dos premis finalistes, gurdonats amb 75 €. En les instantànies dels actes de la Festa Major el primer premi l’ha guanyat Domingo Fernández, mentre que Joan Membrives i Lluís Mateu han estat finalistes.

Categoria Festa MajorAutor
Primer Premi 150 €Domingo Fernández
Premi Finalista 75 €Joan Membrives
Premi Finalista 75 €Lluís Mateu
Categoria Focs ArtificialsAutor
Primer Premi 150 €David Bou
Premi Finalista 75 €Pablo Ntutumu
Premi Finalista 75 €Jordi Roig
Categoria CorrefocAutor
1er Premi 150 €Xavier Xaubet
Premi Finalista 75 €Joan Membrives
Premi Finalista 75 €Pablo Ntutumu

En la categoria de Focs Artificials, David Bou ha guanyat el primer premi , i els autors dels dos treballs finalistes han estat Pablo Ntutumu i Jordi Rog; i per últim en la categoria del Correfoc, l’obra guanyadora és de Xavier Xaubet, i els dos finalistes han estat Joan Membrives i Pablo Ntutumu.

Exposició Concurs Fotogràfic 'Focs i Festa' 2018
L’acte de lliurament de premis que va tenir lloc ahir dissabte també va incloure a l’hora la inauguració de l’exposició que allotja les obres guanyadores i finalistes, així com una selecció de les que han participat en les tres categories. La mostra es podrà visitar fins el 8 de setembre en el següent horari: dimarts i dimecres de 10 a 13 h, i els dijous, divendres i dissabtes de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

133 treballs presentats sumant les tres categories

El 24è Concurs Fotogràfic Focs i Festes de Blanes ha comptat amb la participació d’un total de 133 treballs presentats per 28 fotògrafs sumant les tres categories, procedents de Blanes, Sant Hilari, Malgrat, Sabadell, Palafolls, Tordera i Lloret. De totes tres modalitats, on hi ha hagut més instantànies a concurs ha estat en la de Focs Artificials, amb 69. Per la seva banda, en la temàtica d’actes de la Festa Major n’hi ha hagut 33, i en el Correfoc 31.


La proclamació del veredicte i lliurament de premis la va encapçalar dissabte al vespre l’alcalde accidental de Blanes, Blai Vinaixa acompanyat del president de l’AFIC, Joan Laguna. També van assistir-hi regidors de l’Ajuntament, així com membres de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes, participants al concurs, amics i familiars dels guardonats.
Data de realització: 08/12/2018 | Data de la darrera actualització: 08/12/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300