Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes recull 17.000 € durant el cap de setmana per lluitar contra el càncer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/15/2018 11:37:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes recull 17.000 € durant el cap de setmana per lluitar contra el càncer

Diverses voluntàries i voluntaris han ajudat la Junta Local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer en la tradicional col·lecta que es fa cada any per lluitar contra la malaltia

Els membres de la Junta Local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer de Blanes van enllestir el vespre d’aquest passat dimarts el recompte de les recaptacions que s’han fet per recollir fons econòmics per a l’entitat. Són fruit de la postulació que es va fer durant el passat cap de setmana arreu del municipi a peu de carrer, així com de les aportacions econòmiques que han efectuat directament diferents empreses.


Postulació del cap de setmana 11 i 12 d'agost
I és que el passat cap de setmana, tant dissabte com diumenge, Blanes es va tornar a tenyir de verd, el color oficial d’aquesta entitat, a través de les guardioles i taules recaptatòries de l’AECC que es van distribuir arreu de la vila. A canvi de fer un donatiu, totes les persones que accedien a col·laborar-hi rebien el popular gomet que li enganxaven a la samarreta o a la camisa; les cintes per lluir a la motxilla, la bossa de mà, el cotxe o la bicicleta; o bé els característics globus verds per a la canalla i les flors artesanals, un altre dels obsequis que fa temps que reparteixen.

Recaptats 17.000 € amb la postulació i aportacions d’empreses

La suma d’esforços de diverses voluntàries que van atendre les taules de recaptació, o bé es van passejar per diversos carrers de la vila guardiola en mà malgrat la calor, ha significat que una vegada més s’hagi pogut recollir una bona quantitat econòmica. Sumant les aportacions de la postulació del cap de setmana, i la que fan directament diverses empreses, Blanes ha aconseguit reunir prop de 17.000 €, més concretament la quantitat és de 16.996’42 €.


La major part d’aquesta xifra prové de les donacions d’empreses, amb un total de 10.330 €, mentre que la resta (6.666’42 €) són fruit de les guardioles de recaptació. Fonts de l’entitat han puntualitzat que aquesta xifra total de gairebé 17.000 € podria incrementar-se encara més, ja que manca afegir-hi algunes donacions d’empreses que encara no s’han fet efectives.

De moment, mentre no es pot tancar definitivament la recaptació, la diferència en relació a l’any passat és de poc més de 1.200 €. Més concretament, al 2017 es va fer una recollida total de 18.218’11 €: 10.575’00 € provenien de les empreses, i 7.643’11 € de la postulació.

Guardioles i taules repartides arreu de Blanes

La Junta Local de l’AECC de Blanes ha agraït molt especialment la feina desinteressada de totes les dones i homes, noies i nois que amb la seva feina han fet possible un any més que s’hagi realitzat la col·lecta del mes d’agost per continuar lluitant contra el càncer. Per ajudar a fer la recaptació, aquest passat cap de setmana es van distribuir arreu de Blanes un bon grapat de guardioles en mans de voluntàries i voluntaris, i es van instal·lar taules en horaris partits de matí i tarda.


Tan sols una d’elles va estar en marxa al llarg de tot un dia, la de la Plaça d’Espanya, dissabte al matí i a la tarda, així com diumenge a la tarda. Dissabte també n’hi van haver a Els Pavos i al Mercat de Teixits de La Plantera. Diumenge al matí en van haver a la Plaça Mare de Déu del Vilar –al barri d’Els Pins-, així com a la cruïlla del Carrer Raval amb el Carrer Muralla; i a la tarda n’hi havia una emplaçada al passeig, entre el Banc dels Músics i el Monument a Joaquim Ruyra.
Data de realització: 08/15/2018 | Data de la darrera actualització: 08/15/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300