Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘Les Nits de Marimurtra’ tornen a penjar el rètol d’entrades exhaurides amb el concert de Tomeu Penya


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/15/2018 11:27:02 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

‘Les Nits de Marimurtra’ tornen a penjar el rètol d’entrades exhaurides amb el concert de Tomeu Penya

El popular cantant mallorquí actuarà divendres vinent, després que en l’anterior actuació amb ‘The Sey Sisters’ també es van esgotar totes les localitats a la venda

La 13a edició del festival de música de referència a la Costa Brava Sud que s’emplaça un any més durant aquest agost al Jardí Botànic Marimurtra continua demostrant l’èxit de la seva proposta al penjar per segona setmana consecutiva el rètol d’’entrades exhaurides’ amb el nou concert que tindrà lloc divendres vinent. En aquesta ocasió la tercera sessió del cicle de ‘Les Nits de Marimurtra’ anirà a càrrec del cantant mallorquí Tomeu Penya.


El concert promet ser divertit i molt entretingut, en la línia del tarannà d’aquest veterà i carismàtic artista de ses illes. Tomeu Penya substituirà en el màgic escenari del Templet de Linné la vibrant actuació que va tenir lloc la setmana passada amb ‘The Sey Sisters’. Les germanes del soul van desplegar la seva seducció musical interpretant alguns dels temes més coneguts del seu primer àlbum ‘Let Freedom Ring’ acompanyades del pianista i saxofonista Albert Bartolomé.

El trio de veus negres van desplegar una original posada en escena que fusionava les seves arrels africanes amb la cultura occidental, acaronades per un públic còmplice des del primer moment. De fet, l’expectativa per assistir a aquesta actuació era màxima des de feia setmanes, ja que es tracta d’un dels grups de referència del moment al haver intervingut en un conegut espot televisiu estiuenc.


Actuació 'The Sey Sisters' 11 d'Agost
Fotografies: Jardí Botànic Marimurtra
‘Les Nits de Marimurtra’ es tancaran la setmana vinent, coincidint amb el concert que oferirà el divendres 24 d’agost la incombustible cantant Susanna del Saz. Totes les sessions ofereixen com ingredient afegit poder visitar la part restringida del Jardí Botànic Marimurtra a partir de 2/4 de 9 de la nit, quan obren les portes, mentre que els concerts comencen a les 10.


Com en els darrers anys, les entrades es poden adquirir a la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, a les diferents floristeries La Camèlia (Blanes, Lloret, Malgrat) i al web http://www.nitsmarimurtra.cat/. Val a dir que tots els concerts compten amb un servei de bar a càrrec d’Oncolliga Blanes, una fundació sense ànim de lucre que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i dels seus familiars.
Data de realització: 08/15/2018 | Data de la darrera actualització: 08/15/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300