Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Vermutada Popular i el Dinar Popular omplen de festa el Carrer Muralla dins la Festa dels Copatrons


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/20/2018 12:11:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Vermutada Popular i el Dinar Popular omplen de festa el Carrer Muralla dins la Festa dels Copatrons

Aquest 2018 s'ha variat l'emplaçament de la vermutada, que s'ha traslladat davant el Casal de La Cooperativa, on també s'hi va fer el Dinar Popular

El migdia de diumenge els actes van incloure sengles àpats, seguint la tradició recuperada des de l’any 2003 per Acció Cultural Es Viver. En primer lloc es va fer una Vermutada que, enlloc de fer-se sota l’Arc dels Copatrons del Carrer Ample, es va emplaçar al Carrer Muralla, davant del Casal de la Cooperativa. Abans que comencés, el Grup de Grallers de Canovelles va fer una cercavila pel centre de Blanes per animar la concurrència a participar.


Vermutada Popular amenitzada per la Colla Gegantera i
els Grallers de Canovelles
Al llarg del recorregut, els integrants de la colla es van anar a aturant en diversos indrets per escenificar un ball tradicional ajudats per la música dels timbals i les gralles. Finalment, un cop arribats al seu destí, davant del Casal La Cooperativa, va continuar la gresca festiva coincidint amb la Vermutada, afegint-s’hi als balls diversos integrants de la Colla Gegantera de Blanes.


Dinar Popular
A rengló seguit, el Carrer Muralla va allotjar el Dinar de Germanor que en aquesta ocasió va canviar el contingut del menú que s’havia fet fins ara. Els darrers anys havia consistit en una paella d’arròs, i enguany en canvi el plat principal van ser mandonguilles amb sèpies.
Data de realització: 08/20/2018 | Data de la darrera actualització: 08/20/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300