Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L'espectacle 'Records per a tu' del grup Nabac, tanca els actes del cap de setmana de la Festa dels Copatrons


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/20/2018 12:31:24 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L'espectacle 'Records per a tu' del grup Nabac, tanca els actes del cap de setmana de la Festa dels Copatrons

La Plaça dels Dies Feiners es va omplir el vespre d'aquest passat diumenge de gom a gom per allotjar l'espectacle musical, amb playbacks de cançons de tots els temps

La jornada del diumenge es va tancar a la nit amb un espectacle musical a càrrec del grup Nabac. Es va allotjar a la Plaça dels Dies Feiners, plena de gom a gom amb centenars de persones, que van gaudir de l’espectacle Records per a tu. Els artistes de l’entitat van omplir l’escenari de música, balls i sobretot molt bon humor amb el seu repàs de cançons de tots els temps.


Els integrants del grup Nabac de Blanes poc abans
de començar l'actuació
Així, es va poder gaudir de cançons de tots els temps: ‘Amarraditos’, ‘Solo tu’, ‘I Love you baby’, ‘Gozar la vida’, ‘A quien le importa’, ‘Esa chica y yo’, o bé ‘Yo quiero bailar’, entre d’altres. La major part eren peces que ja havien ofert al gran públic en anteriors actuacions, llevat d’algunes estrenes com ara ‘Irresisteible’. Com també sol passar, algunes de les cançons les interpretaven gairebé tots els artistes a l’hora, com per exemple ‘Lady Marmalade’, extreta de la banda sonora del musical cinematogràfic ‘Moulin Rouge’.


La Festa dels Copatrons de Blanes culminarà el dia en què se celebren Sant Bonós i Sant Maximià, demà dimarts 21 d’agost. Al matí hi haurà una Xocolatada Popular, una Ofrena Floral i una Missa en honor seu. I, per últim, al vespre Audició de Sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona i Cantada d’Havaneres doble amb els grups Cabotatge de Blanes i Peix Fregit de Palafrugell.
Data de realització: 08/20/2018 | Data de la darrera actualització: 08/20/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300