Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘Les Nits de Marimurtra’ es tanquen divendres amb Susanna del Saz després de l’actuació amb Tomeu Penya


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/21/2018 12:47:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

‘Les Nits de Marimurtra’ es tanquen divendres amb Susanna del Saz després de l’actuació amb Tomeu Penya

Acompanyat de la seva guitarra, el cantautor mallorquí va oferir un espectacle únic, embolcallat per la seva acostumada i coneguda simpatia i bon humor

Aquest divendres 24 d’agost ‘Les Nits de Marimurtra’ baixaran el teló d’aquest 2018 amb l’actuació de la versàtil cantant Susanna del Saz, que ha estat present a totes i cadascuna de les 13 edicions amb què ha comptat fins ara el festival. L’artista gironina rellevarà en l’irrepetible escenari del Templet de Linné on tenen lloc els concerts, a l’incombustible Tomeu Penya, que va actuar divendres passat.


Actuació de Tomeu Penya a Les Nits de Marimurtra
Fotografies: Fundació Carl Faust
El cantautor mallorquí va interpretar algunes de les cançons més conegudes del seu repertori, en un espectacle embolcallat per la seva acostumada i coneguda simpatia i bon humor. Entre cançó i cançó explicava alguna història genuïna i divertida fent que el públic no pogués parar de riure. La peculiar manera de transmetre la seva visió del món i les seves experiències a través de la música, amb les més de 300 cançons composades, van mantenir el públic atent i participatiu durant tot l’espectacle.


Susana del Saz en una anterior actuació de Les Nits de Marimurtra
Alguns dels temes del seu repertori van ser ‘Gràcies per sa ràdio’, del disc ‘Això és pecat’ (2001); ‘Morenassa’ o ‘Havanera’, presents a l’àlbum recopilatori ’50 cançons’; un popurri de cançons dedicades a dones, d’on prové part de la seva inspiració musical: ‘Cristina’, ‘Aina’ i ‘Maria’; ‘D’una gatera me vaig casar’ (1998) un clàssic de Tomeu; i finalment, va concloure el concert amb ‘Illes dins d’un riu’ un dels temes més populars de l’artista mallorquí.


Totes les sessions ofereixen com ingredient afegit poder visitar la part restringida del Jardí Botànic Marimurtra a partir de 2/4 de 9 de la nit, quan obren les portes, mentre que els concerts comencen a les 10. Les entrades es poden adquirir a la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, a les diferents floristeries La Camèlia (Blanes, Lloret, Malgrat) i al web http://www.nitsmarimurtra.cat/. Els concerts compten amb un servei de bar a càrrec d’Oncolliga Blanes, una fundació sense ànim de lucre que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i dels seus familiars.
Data de realització: 08/21/2018 | Data de la darrera actualització: 08/21/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300