Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Aquatló Popular Vila de Blanes, que combina natació i carrera, compleix diumenge vinent la 10a edició


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/23/2018 11:55:23 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Aquatló Popular Vila de Blanes, que combina natació i carrera, compleix diumenge vinent la 10a edició

La prova començarà amb 400 m de natació, seguirà amb 4 km de carrera i 400 m finals de natació. Admet participants individuals i en equips de dos a partir dels 14 anys

Quan tot just ha passat una setmana d’ençà que Blanes va quedar literalment envaït pels 5.000 participants de la XXXV Caminada Popular Nit Sant Bonós, la vila on comença la Costa Brava tornarà a vestir-se d’esport per allotjar un altre esdeveniment 100% atlètic. Es tracta de l’Aquatló Popular Vila de Blanes, que tindrà lloc el proper diumenge 26 d’agost, i que aquest 2018 arriba a una edició prou assenyalada, els seus 10 anys.


Sortida IX Aquatló Popular Vila de Blanes 2017
El X Aquatló Popular Vila de Blanes s’allotjarà al passeig i platja centrals, on a partir de les 8 del matí es començarà a pintar el número de dorsal al braç o a la cama, en la carpa de l’organització. A 2/4 de 9 s’obrirà el box, i a les 9’20 hi haurà el brífing explicatiu perquè tot seguit, a 2/4 de 10, es faci la primera sortida d’homes individuals. Tot just 7 minuts més tard, a les 9’37, hi haurà la segona sortida de dones i equips de dos.


L’Aquatló Popular Vila de Blanes comença amb uns primers 400 metres de natació, continua amb 4 kilòmetres de carrera, i es completa amb uns altres 400 metres de natació. No hi ha categories, ja que es tracta d’una prova popular, es pot fer de manera individual o amb equips de dos –masculins, femenins o mixtes-, i està obert a tot tipus de corredors a partir dels 14 anys.

Premis del X Aquatló Popular Vila de Blanes

A les 11 del matí està previst que es faci el lliurament de premis. Hi haurà trofeus per al primer, segon i tercer participant individual de la general tant en homes com en dones. També hi haurà trofeus als tres primeres equips de dos de la general, i per al primer local masculí i femení. D’altra banda, tots els participants rebran un obsequi i un esmorzar.


Abans no arriba el moment de fer l’entrega de premis, conforme els diferents atletes van enllestint els tres recorreguts, tots i totes poden reposar forces i refrescar-se al costat de la zona de boxes on es fa el canvi d’indumentària per a cada tram de la prova. El X Aquatló Popular Vila de Blanes està organitzat pel Club Triatló Blanes amb el suport de l’Ajuntament de Blanes.
Data de realització: 08/23/2018 | Data de la darrera actualització: 08/30/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300