Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Adrià Muñoz i Maria Casals guanyen el 10è Aquatló Popular Vila de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/26/2018 01:19:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Adrià Muñoz i Maria Casals guanyen el 10è Aquatló Popular Vila de Blanes

Aquest matí s’ha disputat la prova de natació i atletisme, on també s’ha classificat en la primera posició de la modalitat d’equips ‘Els Trutxos’, format per dos atletes de Blanes

Ni tan sols la pluja i les temperatures no gaire agradables que hi havia a primera hora del matí d’avui diumenge han impedit que Blanes hagi allotjat un any més l’esdeveniment esportiu que ja forma part de l’agenda estiuenca de tots els atletes a qui els agrada especialment tastar la Costa Brava. A més a més, aquest any acomplint una assenyalada efemèride: el 10è Aquatló Popular Vila de Blanes, organitzat pel Club Triatló Blanes amb el suport de l’Ajuntament i diverses empreses i establiments.


X Aquatló Popular Vila de Blanes
El X Aquatló Popular Vila de Blanes ha registrat aquest 2018 un total de 274 participants, d’entre els quals el més ràpid en la categoria d’homes ha estat Adrià Muñoz Illana amb un temps de 26’40 minuts. L’han seguit Jordi Relats Moreno en segon lloc (26’46) i Erik Steninger (26’55) en tercera posició. Els dos primers atletes són del Fast Triatlon, mentre que el tercer és del Prat Ttriatló.


Entrega Premis Primers Classificats Homes
En la categoria de dones, la primera plaça ha estat per Maria Casals Mojica (30’16 minuts), del CN Barcelona. L’han seguit Gemma Díaz Ruiz i Laia Díaz Ruiz, dues germanes bessones que s’han classificat en segona i tercera posicions amb uns temps de 31’05 minuts i 32’56 minuts respectivament. Totes dues pertanyen al Prat Triatló.


Entrega Premis Primeres Classificades Dones
Premis per als primers equips i atletes locals

En la categoria de premis per equips, el podi en dones l’han format en primer lloc el que duia per nom ‘MCS’ (31’43 minuts), seguides per ‘Demos un paso adelante’ (37’08 minuts) en segon lloc i ‘Cunyicuquis’ en la tercera plaça, havent fet un temps de 37’44 minuts. En equips mixtes el primer lloc ha estat per ‘Kinesi Team’ (28’00 minuts), el segon per ‘Tamacrew’ (30’07 minuts), i el tercer per ‘Los Hipopótamos’ (32’40 minuts).


Entrega Premis Primers Equips Homes
Per la seva banda, pel que fa als equips masculins, els dos primers classificats són atletes blanencs: Ricard Pujol i Pere Boadas, avui formant equip amb el nom d’’Els Trutxus’, i que s’han proclamat vencedors amb un temps de 25’38 minuts. El podi l’han compartit amb ‘Brunets’ (28’58 minuts) al segon lloc i ‘Na Fent’ (29’34 minuts) en la tercera plaça.


Entrega Premi Primer Classificat de Blanes
Els dos atletes blanencs més ràpids en masculí i femení han estat respectivament Sergi Rondon, que ha invertit un temps de 31’15 minuts; i Nina Costas Guerra, que ha fet el recorregut en 44’17 minuts. L’entrega de premis, que ha posat punt i final a la matinal esportiva viscuda entre el passeig i el mar, l’han encapçalat Antoni Ruiz, David Lara i Isidre Alba –membres de la junta del Club Triatló Blanes-, acompanyats pels regidors de l’Ajuntament de Blanes Àngel Canosa i Albert Sanz.

Èxits consecutius de les diferents edicions de l’Aquatló

El X Aquatló Vila de Blanes disputat avui al matí ha refermat l’afició que hi ha tant a Blanes com arreu de diverses localitats catalanes o inclús molt més lluny per posar a prova la pròpia resistència en natació i atletisme. La prova està organitzada pel Club Triatló Blanes amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, i forma part del calendari de la marca Blanes X Runners.


Sortida Dones i Equips
Consisteix en tres trams consecutius que s’han de fer contrarellotge. Primer cal cobrir 400 metres nedant, després 4 kilòmetres corrent i per últim uns altres 400 metres nedant. Es fan dues sortides: la primera és per a homes individuals, i la segona per a dones i equips de dos. Tots i totes les participants han pogut reposar forces al costat de la zona de boxes on es fa el canvi d’indumentària per a cada tram de la prova. A banda d’aigua i altres refrescos, també hi havia xíndria i meló.
Data de realització: 08/26/2018 | Data de la darrera actualització: 08/30/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300