Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El grup de teatre ‘El Mirall’ de Blanes participa avui al XVIII FITAG 2018 amb l’obra ‘Oceans’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/30/2018 03:49:06 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El grup de teatre ‘El Mirall’ de Blanes participa avui al XVIII FITAG 2018 amb l’obra ‘Oceans’

La representació es fa aquest vespre al Teatre Municipal de Girona, i ha estat la primera incursió en el món del teatre-dansa del grup blanenc, sota direcció de Ferran Joanmiquel

El 18è Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) inclou avui dijous la participació del grup de teatre ‘El Mirall’ de Blanes, que participa amb l’obra ‘Oceans’. Escrita i dirigida per Ferran Joanmiquel, l’obra es va estrenar al Teatre de Blanes el passat desembre amb 16 actors-ballarins en escena, i amb la música com a fil conductor. Fidel al seu estil trencador, ‘marca de la casa’, aquesta ha estat la primera incursió del veterà grup blanenc en el món del teatre-dansa.


'Oceans', amb 'El Mirall' de Blanes
Ho ha fet de la mà del dramaturg i ballarí Ferran Joanmiquel, professor de la prestigiosa escola d’art dramàtic gironina ‘El Gallliner’. Els espectadors assisteixen a una celebració salvatge on aparença i realitat conformen la paradoxa de l’època que vivim –o patim, segons es vulgui entendre-: on l’estètica i la constant comunicació amb el món a través de les xarxes és un sinònim d’estar viu, de ser algú.

Així ho planteja l’autor i director de l’obra: un ball de màscares on tots els personatges pretenen ser algú que en realitat no són. I mentre la humanitat segueix perseguint aquesta fal·làcia, el planeta pateix el canvi climàtic, el gel polar es va fonent i es torna a l’origen de tot, a ser aigua, oceà. Per fer-ho possible, Ferran Joanmiquel ha comptat amb 16 actors -13 dones i 3 homes-, la majoria dels quals no tenien cap experiència en el món de la dansa.


La d’avui no és pas la primera vegada en què ‘El Mirall’ participa al FITAG. L’any passat va ser precisament l’encarregat d’obrir la programació de la 17a edició en la nit d’estrena, amb la seva anterior producció, ‘Guantanamera’. El 18è Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) es va encetar dimarts passat i finalitzarà dissabte vinent, 1 de setembre.
Data de realització: 08/30/2018 | Data de la darrera actualització: 08/30/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300