Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 2.500 persones han participat en la primera edició del cicle ‘Cinema als Barris de Blanes’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/31/2018 09:35:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 2.500 persones han participat en la primera edició del cicle ‘Cinema als Barris de Blanes’

S’han fet sis sessions de cinema a l’aire lliure en diferents indrets d’arreu del municipi, organitzades per l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament i les Associacions de Veïns

La projecció de la pel·lícula d’animació ‘Gru 3, Mi Villano Favorito’ que es va fer ahir al vespre a la Plaça Mas Moixa, ha posat punt i final a una experiència que s’ha fet enguany per primera vegada a la vila, el cicle ‘Cinema als Barris de Blanes’. S’han fet sis sessions al llarg de tot l’estiu en diferents barris d’arreu del municipi, organitzades per l’Àrea de Participació Ciutadana i les Associacions de Veïns.


Sumant-les totes sis, es calcula que han participat més de 2.500 persones ja que, a banda de les cadires que s’instal·laven des de l’Ajuntament, hi havia molts veïns i veïnes que se les portaven de casa, o bé aprofitaven el mobiliari i les estructures urbanes del voltant per seure’s. La majoria eren públic infantil i familiar, però també hi ha hagut sessions en què el públic adult també ha participat.

El periple va començar el 12 de juliol a la Plaça 11 de Setembre, al barri de Mas Enlaire. Va continuar el dia 19 d’aquest mateix mes a la Zona Esportiva del Carrer Cedre, a Residencial Blanes-Vistamar, amb la pel·lícula ‘Vaiana’, i a l’agost s’han fet quatre sessions. El dia 2 la Pista de Mas Florit va allotjar ‘Lion’, el dia 16 la Plaça de l’Església ‘Animals Fantàstics’, el 23 es va recuperar la sessió ajornada per la pluja que s’havia de fer el dia 9 amb ‘Mascotas’, i finalment ahir es va fer la darrera.


Després de l’èxit d’aquesta primera edició, s’espera tornar-ne a fer una segona al 2019, després que la iniciativa va néixer amb un doble objectiu: oferir activitats als barris de Blanes i implicar diferents associacions de veïns en la programació d’una activitat conjunta. Justament per aquest motiu, les projeccions s’han ubicat en diferents espais del veïnat repartits arreu de la geografia blanenca, uns llocs que han decidit les mateixes associacions, que igualment han triat les pel·lícules d’entre un catàleg que incloïa films estrenats els dos darrers anys.


Per a l’organització de Cinema als Barris de Blanes, l’Ajuntament ha comptat amb el suport de l’entitat cultural blanenca La Focal. L’associació ha col·laborat amb el consistori blanenc i amb les entitats veïnals amb diverses propostes per ajudar a dinamitzar Cinema als Barris de Blanes amb un punt afegit d’interès. Per a fer difusió de l’activitat, l’Ajuntament ha editat i repartit 8.000 díptics i cartells als representants de les entitats veïnals que s’han adherit a l’experiència.
Data de realització: 08/31/2018 | Data de la darrera actualització: 08/31/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300