Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes incorpora sis nous agents


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/31/2018 11:30:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes incorpora sis nous agents

Aquest matí s’ha fet la presa de possessió al despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Blanes. Inicialment es van presentar per accedir a les proves un total de 191 homes i dones

Aquest divendres han pres possessió de les seves places sis nous agents de la Policia Local de Blanes. Els nous policies han guanyat les seves places a través d’un concurs-oposició. Inicialment es van presentar per accedir a les proves un total de 191 homes i dones, dels quals alguns va van ser descartats perquè no reunien les condicions per passar a les proves de selecció.

L’acte de presa de possessió ha tingut lloc al despatx d’Alcaldia i l’ha encapçalat el batlle de la ciutat, Mario Ros, acompanyat de l’inspector en cap de la Policia Local de Blanes, Joan Garcia, i el secretari de la corporació, Joan Solà. L’alcalde els ha donat la benvinguda i els ha recordat que la seva tasca consistirà, sobretot, en donar servei al ciutadà.


Les sis noves incorporacions cobreixen les places que havien quedat vacants arran de sengles baixes causades per jubilacions. Dos dels nous agents ja han fet el Curs de Formació Bàsica per a Policies que s’imparteix a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Per aquest motiu, a partir del proper 3 de setembre començaran el seu període de pràctiques durant sis mesos al cos municipal.

Per la seva banda, els quatre agents restants hauran de complimentar aquest mateix curs, que precisament començaran a fer dilluns vinent també. Aquesta formació, que dura 9 mesos, capacita les i els alumnes a integrar-se als cossos de policia de Catalunya -tant Policies Locals com Mossos d’Esquadra- per exercir les funcions bàsiques, entès com a servei públic i amb un concepte ampli de seguretat, reforçant també la transmissió de valors.


Al centre de la imatge, el cap de la Policia Local i l'alcalde
Durant els nou mesos en què estaran assistint al curs, la intenció és que cobreixen aquestes places a la Policia Local de Blanes quatre dels agents interins actualment en servei. El cos de seguretat municipal te una plantilla amb un total de 80 agents i comandaments, comptant les sis noves incorporacions. Queda pendent preparar una nova convocatòria que servirà per cobrir noves baixes que produiran durant els propers mesos per jubilació.


Després que ha finalitzat l’acte d’avui al matí a l’edifici consistorial, l’inspector en cap de la Policia Local de Blanes ha acompanyat els sis nous agents a la prefectura perquè coneguessin el què aviat serà el seu habitual lloc de treball. Tanmateix, també se’ls ha donat diverses instruccions de caràcter més pràctic.
Data de realització: 08/31/2018 | Data de la darrera actualització: 08/31/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300