Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit del primer ‘Kalaguirock Summer’ de Blanes amb ‘La Revuelta’, ‘Alademoska’, ‘Doble Malta’ i ‘La Clave’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/04/2018 01:08:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit del primer ‘Kalaguirock Summer’ de Blanes amb ‘La Revuelta’, ‘Alademoska’, ‘Doble Malta’ i ‘La Clave’

Malgrat la pluja va obligar a retardar el seu inici, el festival de rock local va comptar amb una nodrida presència de públic, que va gaudir de la versió estiuenca del ‘Kalaguirock’ de la tardor

La Plaça dels Països Catalans es va omplir de públic i música dissabte passat a la nit, a través de la primera edició del ‘Kalaguirock Summer’. Es tractava de la versió estiuenca del festival amb el mateix nom que els darrers anys s’ha estat celebrant a l’emblemàtic barri de Ca la Guidó. Tot i que la pluja va obligar a retardar l’inici del primer concert, l’experiència ha estat tot un èxit, i les perspectives són de repetir-la l’any vinent.'Kalaguirock Summer 2018'
Fotografies: Joaquim Llorens i Garangou
Al haver començat més tard, el cartell es va alterar un xic, de manera que els tres primers grups locals que tocaven van escurçar la durada dels respectius concerts per no allargar-se excessivament durant la nit. Per contra, els convidats de luxe de la vetllada, Alademoska, van actuar amb tot el repertori previst des d’un principi. Al llarg de tota la nit, tothom qui va voler renovar energies ho va poder fer a la barra de bar regentada per l’Esbart Joaquim Ruyra, qui també ha col·laborat en la logística de l’esdeveniment.

‘La Revuelta’, ‘Alademoska’, ‘Doble Malta’ i ‘La Clave’

Els grups que van encarregar-se d’omplir l’escenari amb els respectius i diferents estils de música van ser ‘La Revuelta’, ‘Alademoska’, ‘Doble Malta’ i ‘La Clave’. De tots quatre, els protagonistes indiscutibles van ser els membres del grup blanenc ‘La Revuelta’, que aquest estiu ja van participar en un dels escenaris de la Festa Major de Santa Anna, el ‘KorreKeToken Fest’, regentat per l’Esbart Joaquim Ruyra.


Actuació de 'La Revuelta'
‘La Revuelta’ està format pel cantant Diego Fernández; Raúl Prior a la rítmica i als cors; José Luís Pérez al baix i als cors; Eusebio ‘Gus Obélix’ a la bateria i com a cantant; Juan Pedro ‘Paspe’ Martínez a la guitarra solista/rítmica i com a ‘super tècnic’; i German Anaya com a cantant. Al estar composat per músics d’edats molt diverses, ‘La Revuelta’ va propiciar que cada estil musical de les respectives èpoques de cadascun d’ells els ajudi a crear temes molt originals.

El seu estil heavy-punk rock i, sobretot, la característica manera que tenia el solista d’agrair al públic els seus aplaudiments van fer que es posessin al públic a la butxaca des del primer acord de guitarra. També van ser especialment acollits els altres dos grups blanencs que van actuar. Un d’ells va ser ‘Doble Malta’, una banda de covers de Rock & Roll de tots els temps, que precisament es van encarregar d’estrenar la primera nit de l’’Ensorra’t’ la Festa Major d’aquest 2018.


Els integrants de ‘Doble Malta’ són Cristina Guerrero a la veu, Gerardo Michelli i Boni Morales a les guitarres, Juan Antonio Fernández a la bateria i Raúl Mestre al baix. L’altra grup blanenc que va intervenir al ‘Kalaguirock Summer’ va ser ‘La Clave’, que interpretava temes de rock’n roll, a través del bon fer de Manel Ramos, veu i guitarra; Jordi Reyner, guitarra i cors; Joel Serras, guitarra solista; Pere Ripoll, baix i cors; i a la bateria Sergi Busquets.

Els convidats especials de la nit, els alacantins ‘Alademoska’, van venir a Blanes formant part del ‘Ni una más Tour 2018’, que pren el nom del títol del seu single-al·legat contra la violència de gènere inclòs al darrer disc editat. Un altre dels temes del seu darrer àlbum, ‘A lo Hecho Techo’, l’han presentat recentment en format vídeo-clip comptant amb la col·laboració d’Adrià, cantant de ‘La Pegatina’.
Data de realització: 09/04/2018 | Data de la darrera actualització: 09/04/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300