Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Pedalada 2018 de la Setmana de la Mobilitat a Blanes ampliarà recorregut passant pel Pla Parcial Costa Brava


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/13/2018 12:54:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Pedalada 2018 de la Setmana de la Mobilitat a Blanes ampliarà recorregut passant pel Pla Parcial Costa Brava

Es farà el proper diumenge 16 de setembre a partir de 2/4 d’11 del matí amb sortida i arribada al Passeig de Mar, i està oberta a la participació de gent de totes les edats

Diumenge vinent, 16 de setembre, Blanes celebrarà l’acte central de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018 amb una nova edició de la ja tradicional Pedalada Popular en Bicicleta. Convocada sota el lema Combina i Mou-te, la principal novetat respecte els anteriors anys és que s’ha ampliat el seu recorregut, que passarà per primera vegada pel carril-bici del Pla Parcial Costa Brava, obert a la circulació a principis d’estiu.


La pedalada sortirà a 2/4 d’11 del matí des del Passeig de Mar, davant del Banc dels Músics, i després de fer un recorregut de poc més de 10 Km, tornarà al mateix punt de partida. Les inscripcions gratuïtes es faran el mateix diumenge a partir de les 10 del matí, i pot participar-hi gent de totes les edats que sàpiguen anar en bicicleta de dues rodes, ja que les que porten rodetes estan excloses.

Identificació dels participants amb una ‘Matrícula de Bicicleta’

Tanmateix, els menors de 10 anys hauran d’anar acompanyats dels pares o d’alguna persona adulta que se’n faci responsable durant tot el recorregut. És obligatori l’ús del casc pels menors de 16 anys, i molt recomanable per a la resta d’edats. Tothom, tingui l’edat que tingui, recolliran la seva Matrícula de Bicicleta a la taula d’inscripcions de manera gratuïta per posar-la al seu vehicle.


L’horari previst d’acabament de l’activitat és sobre les 12 del migdia, i un cop retornats al Passeig de Mar s’oferirà a tothom un petit obsequi així com un aperitiu a base de fruits secs sense gluten. També serà llavors quan es donarà a conèixer l’estalvi de CO2 aconseguit al fer el recorregut amb bicicleta enfront al què hagués suposat fer-ho amb un vehicle motoritzat.


El recorregut previst és el següent: Carrer Ample, Plaça Solidaritat, Rambla Joaquim Ruyra Nord, Pla Parcial Costa Brava –Pg. Ferran Agulló, Av. del Parlament, C. Mas Palou-, Av. Jaume I, Plaça Solidaritat, Rambla Joaquim Ruyra Sud, Plaça Catalunya, Passeig de la Marina, Pg. de S’Abanell, Av. Mediterrani, Av. Vila de Madrid, camins de la Tordera, Carretera de Malgrat, rotonda de La Plantera, Avinguda Catalunya, Plaça dels Països Catalans, Passeig de la Marina i tornada fins Passeig Pau Casals (Banc dels Músics).
Data de realització: 09/13/2018 | Data de la darrera actualització: 09/13/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300