Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Dimarts es tallarà un tram del carril d’entrada a Blanes de la GI-600 per les obres prèvies a la rotonda de Ca la Guidó


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 09/17/2018 03:01:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Obres TransitDimarts es tallarà un tram del carril d’entrada a Blanes de la GI-600 per les obres prèvies a la rotonda de Ca la Guidó

S’han instal·lat plafons a peu de carretera per informar de les desviacions viàries que es faran efectives a partir del 18 de setembre i s’allargaran durant tres mesos

A partir d’aquest dimarts 18 de setembre i durant tres mesos quedarà tallat un tram del carril d’entrada a Blanes per la Carretera de Blanes a Tordera, la GI-600. La restricció viària s’ha de fer amb motiu de les obres de millora i ampliació de la xarxa pluvial de Ca la Guidó-Mas Carolet, el pas previ per a la construcció de l’esperada Rotonda de Ca la Guidó.


El tall afectarà el carril de baixada de la Carretera d’Accés a la Costa Brava, des de l’alçada del Carrer Mas Florit fins la Rotonda dels Focs, situada a la cruïlla entre les carreteres GI-600 i GI-682. L’altra carril de sortida de la Carretera de Tordera –el de pujada- no resultarà afectat. Per tant, a partir del 18 de setembre per accedir a Ca la Guidó caldrà fer-ho a través del desviament provisional per obres.


Avui dilluns s’han estat instal·lant diversos cartells i plafons per informar sobre la mesura, així com el desviament amb la ruta a seguir. A la cruïlla de la GI-600 amb el barri de Ca la Guidó caldrà continuar per l’Avinguda d’Europa, girar a la Rotonda Mas i Murtra de la GI-682, seguir per la Carretera d’Accés a la Costa Brava fins la Rotonda dels Focs i continuar pel carril de pujada de la GI-600.

Les obres de millora de la xarxa pluvial segueixen a bon ritme

Les obres de millora i ampliació de la xarxa vial de Ca la Guidó-Mas Carolet van començar el passat 3 de setembre, i es tracta d’un projecte valorat en 212.635 €, redactat els serveis tècnics municipals en coordinació amb Aigües de Blanes, que s’encarreguen de la seva execució, i es finançarà amb càrrec a la quota d’inversions de la xarxa de clavegueram. L’execució es calcula que s’allargarà uns tres mesos aproximadament, de manera que podrà estar enllestida entre finals d’aquest 2018 i principis del 2019.


Obres d'ampliació i millora de la xarxa pluvial
Els serveis tècnics han determinat que aquesta remodelació ha d’efectuar-se abans de la rotonda per evitar duplicar despeses de pavimentació i utilitzar el finançament disponible amb la màxima eficàcia. Es tracta de la fase prèvia necessària per executar posteriorment la remodelació de la Carretera de Blanes a Tordera en el tram que passa per Ca la Guidó-Mas Carolet, on s’hi construirà la futura rotonda.





Data de realització: 09/17/2018 | Data de la darrera actualització: 09/17/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300