Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Una cinquantena d’associacions participaran aquest cap de setmana a la IX Fira d’Entitats de Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 09/26/2018 05:45:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLUna cinquantena d’associacions participaran aquest cap de setmana a la IX Fira d’Entitats de Blanes

Aquest dimecres ha començat la instal·lació dels primers elements del recinte firal del Passeig de Mar, de 3.500 m2, on s’hi allotjaran més d’un centenar d’activitats de tota mena

La IX Fira d’Entitats de Blanes d’aquest 2018 ha començat a escalfar motors de cara a la seva celebració, que tindrà lloc al Passeig de Mar dissabte i diumenge, el proper cap de setmana del 29 i 30 de setembre. Ho ha fet amb els primers treballs per iniciar la instal·lació dels elements que configuraran el recinte firal, que funcionarà des de les 11 del matí fins les 9 de la nit.


Primeres tasques de muntatge del recinte firal al Passeig de Mar
En la línia de les anteriors edicions, la fira compta amb una nodrida representació de l’associacionisme blanenc. Participaran una 50ena d’entitats que, com a novetat, doblaran el nombre d’activitats previstes en relació a l’anterior ocasió en què es va organitzar. N’hi haurà un centenar, pensades perquè puguin gaudir-ne gent de totes les edats i gustos.

La fira està organitzada pel Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament amb el suport del Col·lectiu d’Entitats Cíviques de Blanes, i compta amb un pressupost de 14.000 €, els mateixos que en l’anterior edició del 2016. Aquesta va ser la darrera vegada en què va tenir lloc l’esdeveniment, ja que al 2009 es va establir que es faria amb periodicitat biennal, és a dir: cada dos anys.

Un recinte firal que ocuparà 3.500 m2 del Passeig de Mar

Els estands estaran alineats d’esquena al mar, i el recinte firal ocupa uns 3.500 m2 del passeig. Hi ha fins a vuit espais d’activitats: a banda dels Estands, que centren l’interès de l’esdeveniment; hi ha un Escenari de 80 m2; una Zona Infantil amb entreteniments de diferent mena; una Zona de Tallers i Manualitats per a totes les edats; un Plató de TV; una Pista Esportiva; i l’únic espai que no forma part del recinte, la Sala de Plens situada a 50 metres de la fira.


Per a l’organització de la mostra, l’Ajuntament de Blanes ha destinat un pressupost de 14.400 €, igual que en l’anterior edició del 2016. La major part del pressupost s’ha destinat al lloguer i muntatge dels estands, l’equipament de so i llum per a l’escenari, el lloguer de generadors de corrent i el servei de seguretat i control que hi haurà les nits de divendres i dissabte per vetllar pel material dipositat al recinte.

Més d’un centenar d’activitats i actuacions per a tots els gustos i edats

Al llarg de tot el cap de setmana tothom qui s’apropi a la fira podrà trobar activitats i entreteniments per complaure una gran varietat de gustos i edats. N’hi ha previstes més d’un centenar, protagonitzades per un reguitzell d’entitats. Així, hi haurà tallers d’arts plàstiques, maquillatge, globoflèxia, mini pàdel i tennis, bàsquet en cadira de rodes, pintura, maquillatge, confecció de punts de llibre, teràpia corporal, cuina, consulta de tarot, xerrades, massatges, i un llarg etcètera.


Un dels indrets que sense cap mena de dubte atraurà més l’atenció serà l’Escenari de la Fira d’Entitats, on hi haurà 23 activitats diferents. Majoritàriament seran espectacles musicals i d’arts escèniques, però també altres continguts, com per exemple una acció reivindicativa d’Amnistia Internacional, o bé la fotografia de grup amb tots els participants com a original punt de partida inaugural el dissabte.

L’altra element destacat i novetat respecte l’anterior edició serà el Plató de TV que estarà situat a l’extrem oposat de l’escenari. En aquest indret, un equip de professionals realitzarà diverses entrevistes a representants d’entitats que participen a la fira. Les efectuaran membres de l’Associació Cultural La Focal, qui també s’han encarregat d’una altra novetat: la realització d’un espot promocional.



Data de realització: 09/26/2018 | Data de la darrera actualització: 09/26/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300