Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Suspès el Concert Solidari que s’havia de fer a Blanes el 7 d’octubre a benefici de la campanya “#pelsvalents”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/27/2018 04:13:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Suspès el Concert Solidari que s’havia de fer a Blanes el 7 d’octubre a benefici de la campanya “#pelsvalents”

Per compensar-ho, la Policia Local i l’Ajuntament faran una aportació econòmica a la campanya per construir un centre oncològic infantil impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu

Finalment el Concert Solidari que s’havia programat pel proper diumenge 7 d’octubre al Teatre, a benefici de la campanya #pelsvalents, s’ha hagut de suspendre. Per compensar-ho, la Policia Local i l’Ajuntament de Blanes faran una aportació econòmica a favor de la campanya que uneix més d’una cinquantena de policies locals d’arreu de Catalunya per contribuir a la construcció d’un centre oncològic infantil impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu, el SJD Pediatric Cancer Center de Barcelona.

Fins el moment s’havien venut prop d’un centenar d’entrades, amb l’expectativa d’omplir les més de 400 localitats de què disposa el Teatre de Blanes. Totes les persones que havien adquirit les entrades tindran l’opció de poder recuperar els diners posant-se en contacte amb la Prefectura de la Policia Local de Blanes, que centralitzava la seva venda. El termini serà de tres mesos, fins al 31 de desembre.

Les entrades es venien al preu de 10 €, i també incloïen com a regal un escut solidari #pelsvalents que identifica la campanya. Tothom qui ho desitgi, podrà recuperar els 10 €, però en canvi l’escut se’l podran quedar com a regal de la Policia Local de Blanes. Tant la Policia Local com l’Ajuntament de Blanes, organitzadors del concert, han lamentat haver hagut de prendre aquesta decisió.

El principal motiu de la suspensió ha estat que els costos de producció de l’esdeveniment musical no s’ajustaven als beneficis que es podrien haver obtingut amb la venda d’entrades. Tot això, malgrat el grup que havia de protagonitzar el concert, ‘X-Tramp’, s’havia ofert a actuar sense cobrar cap mena de despesa.

Per últim, tothom qui vulgui seguir contribuint a la campanya #pelsvalents tindrà la oportunitat de fer-ho durant tot aquest cap de setmana amb motiu de la Fira d’Entitats que estarà instal·lada al Passeig de Mar. La Policia Local de Blanes té previst ser-hi amb un estand on vendrà escuts solidaris brodats d’aparença similar als oficials que llueix la Policia Local de cada municipi, sobre el qual hi ha afegit el leitmotiv que identifica la campanya “#pelsvalents”.

D’altra banda, el número de compte corrent de La Caixa que hi ha obert per contribuir directament en el recull de fons econòmics (al qual estava vinculada la Fila 0 del concert és: ES64 2100 0282 0401 0146 1970


Data de realització: 09/27/2018 | Data de la darrera actualització: 09/24/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300