Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els equips de l’Sporting, Caldes, Igualada i Barça Lassa, líders en la primera jornada de l’Eurockey CUP U17


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/05/2018 07:23:10 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOEls equips de l’Sporting, Caldes, Igualada i Barça Lassa, líders en la primera jornada de l’Eurockey CUP U17

La competició internacional, amb 16 equips europeus d’hoquei sobre patins que es disputa aquests dies a la Ciutat Esportiva Blanes, culminarà diumenge amb la final

La primera jornada competitiva de l’Eurockey CUP U17 2018, encetada aquest passat dijous a la tarda a la Ciutat Esportiva Blanes, va servir per definir els quatre primers líders d’entre tots els participants. Es tracta de l’Sporting, el Recam Làser CH Caldes, l’Igualada HC i el Barça Lassa, que encapçalen els respectius quatre grups. La competició internacional, que finalitzarà diumenge vinent, aplega 16 equips europeus procedents de l’estat espanyol, Itàlia, Portugal, Gran Bretanya, Alemanya i Suïssa.


Primera jornada de l'Eurockey CUP U-17 a la Ciutat Esportiva Blanes
Fotografia: Gordon Morrison
El campió de Portugal, l’Sporting CP, va obrir el Grup A davant el Soham anglès i es va adjudicar els tres primeres punts del campionat. Per la seva banda, el PAS Alcoy va aconseguir guanyar el Giovinazzo italià per 7-1 amb una gran actuació de Nicolás Seguí, autor d’un hat trick, i Teresa Payà. En el grup B el Recam Làser CH Caldes es va situar líder en solitari al derrotar el Biarriz OL, per 10-1, i per la seva banda l’Uttigen va sumar un meritori empat a 3 davant l’AD Valongo, segon portuguès, i amb qui compartien la segona posició.

L’Igualada HC va aconseguir els seus primers punts i el lideratge compartit del tercer grup en guanyar per 13-0 el seu respectiu partit amb el Cronenberg, i l’Hockey Bassano els segueix al capdavant de la classificació després de vèncer a l’HC Penafiel portuguès. Per últim, l’SL Benfica, quart de Portugal, va tombar els italians del Follonica Hockey, actual finalista de la competició, amb un clar 1-7. D’aquesta manera, el conjunt portuguès comparteix liderat amb el FC Barcelona, que va superar l’Herme Bay Anglès de manera fulminant per 17-1.

Avui divendres la competició es reprèn a les 9 del matí i fins quarts de 2 del migdia, i des de les 4 de la tarda fins a quarts de 9 de la nit a la Ciutat Esportiva Blanes, que allotja els encontres a les pistes blava i vermella. Demà dissabte els partits es disputaran des de les 9 del matí fins a quarts de 2 del migdia i des de les 4 de la tarda fins a quarts de 8 del vespre. L’Eurockey CUP U17 2018, que es disputa per cinquè any consecutiu a Blanes, culminarà diumenge a les 2/4 d’11 amb la semifinal per definir el 3er i 4rt llocs, i a les 12 del migdia amb la final que decidirà el campió i sotscampió.Data de realització: 10/05/2018 | Data de la darrera actualització: 10/05/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300