Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Eurockey CUP U17 2018 que s’està disputant a la Ciutat Esportiva Blanes ja té definits els quarts de final


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/06/2018 10:05:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Eurockey CUP U17 2018 que s’està disputant a la Ciutat Esportiva Blanes ja té definits els quarts de final

Després de la segona jornada que es va viure ahir divendres, les posicions s’han deixat consolidades i avui s’acabaran de definir els equips que demà s’enfrontaran en la gran final de les 12 del migdia

La segona jornada viscuda ahir divendres de l’Eurockey CUP 2018, que aplega als 16 millors equips europeus d’hoquei sobre patins en categoria U17, ha deixat les fases final i de consolidació definides. Al llarg de la jornada d’aquest dissabte les dues pistes de la Ciutat Esportiva Blanes allotjaran els quarts de final i les semifinals de la competició, a més a més de les eliminatòries que decidiran els llocs del 9 al 16.


Eurockey CUP U17 2018 a la Ciutat Esportiva Blanes
Foto: Albert Fernández
Seran enfrontaments de gran calatge, entre l’Sporting –campió de Portugal- i el Barça, actual campió del torneig. També es viurà una reedició de la final dels últims campionats de Catalunya i Espanya. L’Igualada HC, campió, s’enfrontarà amb el Rcam Làser CH Caldes. Per últim, el SL Benfica i el PAS Alcoi s’enfrontaran, i el guanyador jugarà contra el vencedor del duel entre AD Valongo, segon portuguès i el Hockey Bassano, segon classificat del campionat d’Itàlia.


Foto: Luis Velasco
Demà els dos partits per dirimir els quatre primers llocs de la classificació s’han programat d’una banda a 2/4 d’11 del matí i de l’altra a les 12 del migdia, amb la gran final que decidirà el campió i sotscampió. Abans de la jornada esportiva previst que tots els participants –jugadors, staff tècnic i familiars que els acompanyen- protagonitzin una marxa lleugera matinal per gaudir d’un dels principals atractius que té Blanes: passejar arran de mar.
Data de realització: 10/06/2018 | Data de la darrera actualització: 10/06/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300