Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’SL Benfica de Portugal, nou campió de l’Eurockey CUP U17 disputada a Blanes aquest cap de setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/07/2018 03:12:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOL’SL Benfica de Portugal, nou campió de l’Eurockey CUP U17 disputada a Blanes aquest cap de setmana

Els portuguesos s’han imposat als seus compatriotes, l’Sporting CP, per 6 gols a 1 en un emocionant partit final disputat avui al migdia a la Ciutat Esportiva Blanes

L’Eucockey CUP 2018, la competició internacional que ha aplegat durant quatre dies a Blanes el bo i millor de l’hoquei sobre patins europeu en categoria U-17, ha fet enguany un gir inesperat dels esdeveniments, i ha proclamat guanyador als portuguesos de l’SL Benfica. Els flamants nous campions de l’Eurockey s’han imposat de manera claríssima als seus compatriotes, l’Sporting CP, per 6 gols a 1.


Els nous campions de l'Eurockey CUP, l'SL Benfica de Portugal
Fotografies: Eurockey CUP
La pista blava de la Ciutat Esportiva Blanes, plena de gom a gom, ha estat testimoni avui al migdia d’aquest vibrant enfrontament, que s’ha dirimit principalment gràcies a l’acció dels jugadors Joaquin Fernández i Lucas Santos, autors cadascun d’ells de dos gols pel Benfica. La resta han estat propiciats per José Miranda i Manuel Correira. Per la seva banda, l’únic gol de l’Sporting ha estat autoria de Joâo Abreu a sis segons per esgotar-se el temps reglamentari.


La Ciutat Esportiva Blanes durant el partit de la final
Respecte la sort dels tres equips catalans, que partien des de la primera jornada com a favorits, finalment s’han hagut de conformar amb posicions menys avantatjades. El més ben situat ha estat el CH Caldes, classificat al tercer lloc després que avui al matí s’ha imposat a l’AD Valongo de Portugal per 4 gols a 1. La cinquena plaça ha estat pel Barça Lasso, que va superar a l’Hockey Bassano per la mínima, 1 gol a 0; el setè lloc l’ha guanyat l’Igualada, campió de Catalunya i Espanya, que va guanyar per 5 gol a 0 l’Alcodiam. Els han seguit: PAS Alcoy, Follonica, Peñafiel, Herne Bay, Uttigen, Soham, Viarritz, Giovinazzo i Cronenberg.

La Ciutat Esportiva Blanes, capital del millor hoquei europeu U-17

Enguany ha estat la cinquena edició consecutiva en què la competició europea s’ha disputat a la Ciutat Esportiva Blanes. L’Eurockey CUP U-17 es va encetar dijous passat a les instal·lacions del Club de Vela Blanes, on va tenir lloc la presentació oficial, seguida el mateix dia a la tarda pels primers partits allotjats a les pistes de la Ciutat Esportiva Blanes.


Els participants de l'Eurockey CUP U-17
La competició ha portat fins a Blanes més de 500 persones, entre jugadors, staff tècnic i acompanyants procedents de 6 països europeus: Portugal, Alemanya, Suïssa, Gran Bretanya, Itàlia i l’estat espanyol. S’han allotjat a l’Hotel Blaucel, i al llarg de la seva estada al municipi han pogut gaudir també dels atractius de la ciutat on comença la Costa Brava.

L’Eurockey CUP és un torneig d’hoquei sobre patins per a juvenils que va néixer al 2012 de la mà de MIC Sports amb la intenció de reunir als millors clubs d’Europa en la categoria de sub-15. L’any 2014 se li va afegir la modalitat U17 que des de llavors s’ha disputat cada any a Blanes, i és una competició recolzada per la Reial Federació Espanyola de Patinatge i la Federació Catalana de Patinatge.Data de realització: 10/07/2018 | Data de la darrera actualització: 10/07/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300