Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’escriptor blanenc Joan Adell guanya el 9è Premi Literari Miquel Arimany amb l’obra ‘Arran de Vies’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/09/2018 11:38:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’escriptor blanenc Joan Adell guanya el 9è Premi Literari Miquel Arimany amb l’obra ‘Arran de Vies’

El guardó està dotat amb 1.200 €, i la narració s’ha imposat d’entre un total de 91 obres presentades, 15 de les quals han estat seleccionades com a finalistes

El veterà escriptor blanenc Joan Adell, ha afegit un nou guardó al seu llarg llistat de distincions assolides al llarg dels anys. En aquest cas es tracta del 9è Premi Literari Miquel Arimany de Narrativa, i l’obra ha estat seleccionada d’entre un total de 91 que s’han presentat en aquesta edició, 15 de les quals han estat finalistes. Adell ha estat proclamat guanyador amb la narració titulada ‘Arran de Vies’, la història d’una parella que mira d’agafar un tren per fugir d’una realitat adversa.


Lliurament del premi a Joan Adell
Fotografies: Ajuntament de les Masies de Roda
El premi està dotat amb 1.200 € i, a més a més, l’Ajuntament de les Masies de Roda, organitzador del certamen, edita un llibre amb les 15 obres finalistes. El guardó convocat pel consistori osonenc va néixer amb l’objectiu de rememorar la figura de l’escriptor i editor barceloní Miquel Arimany, per l’estreta vinculació amb la població barcelonina, arran de les seves estades estiuenques al mas Pla de Roda, on reposen les seves cendres.


El lliurament del premi va tenir lloc dissabte passat, i va ser el mateix guardonat, Joan Adell, qui va recollir-lo en persona. Tot i el llarg llistat de distincions assolides al llarg dels anys, l’escriptor es va mostrar molt il·lusionat d’haver guanyat aquest nou reconeixement. Nascut a Blanes l’any 1938, escriu des que era adolescent, però no va ser fins al 2007 que es va editar la seva primera novel·la, El Nàufrag, i des de llavors no ha deixat d’escriure ni tampoc d’acumular premis, alguns dels quals també han estat publicats.

Data de realització: 10/09/2018 | Data de la darrera actualització: 10/09/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300