Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cervesa Marina elabora una cervesa solidària promoguda pel Rotary Club de Girona


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/09/2018 11:46:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cervesa Marina elabora una cervesa solidària promoguda pel Rotary Club de Girona

La presentació de la ‘Cervesa B-Rot’ s’ha fet aquesta setmana a Girona, i tots els guanys de la seva venda es destinaran a causes benèfiques

El matí d’aquest passat dilluns va tenir lloc la presentació en societat de la ‘cervesa B-Rot’, un projecte solidari impulsat pel Rotary Club de Girona, que ha comptat amb la col·laboració de l’empresa blanenca Cervesa Marina, especialitzada en l’elaboració de cervesa artesana. L’acte es va allotjar al bar Can Canalla de Girona, i es tracta de la primera cervesa en què tots els guanys es destinaran íntegrament a causes benèfiques.


Presentació de la cervesa 'B-Rot'
D'esquerra a dreta: Carles Ribas, Bar Can Canalla, Pep Andreu McCarry,
Jordi Juanola i Marc E. Payrà
Un dels propietaris de Cervesa Marina, el blanenc Pep Andreu McCarry, ha explicat que es tracta d’una cervesa artesana i sense gluten feta per atraure el màxim nombre de gent possible. Justament per aquest mateix motiu, per no excloure ningú, està elaborada a base d’aigua, malts d’ordi, llúpols, flocs de civada i llevat, i s’ha refermentat en ampolla.


A banda de l’empresari blanenc i el responsable de l’establiment gironí, l’acte de presentació també va comptar amb la participació del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, així com del representant del Rotary Club Blanes-Costa Brava, Jordi Juanola; i el president del Rotary Club de Girona, Marc E. Payrà. El nou producte es presenta amb un lema més que adequat per a la causa que l’apadrina: ‘B-Rot, la cervesa amb cos i cor’
Data de realització: 10/09/2018 | Data de la darrera actualització: 10/09/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300