Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxits dels equips esportius de la Fundació Aspronis als Jocs Special Olympics 2018 a la Seu d’Urgell i Andorra


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/10/2018 08:29:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AspronisRetallatÈxits dels equips esportius de la Fundació Aspronis als Jocs Special Olympics 2018 a la Seu d’Urgell i Andorra

La secció esportiva, el Club Esportiu El Vilar, ha participat en cinc disciplines, aconseguint podi en tres d’elles

Com no podia ser d’una altra manera els i les atletes del Club Esportiu El Vilar -la secció esportiva de la Fundació Aspronis- no han fet sinó recollir èxits i satisfaccions en la celebració de la darrera edició dels Jocs Special Olympics 2018. Les seus olímpiques de la Seu d’Urgell i Andorra la Vella han allotjat durant quatre dies 160 esportistes de 15 països i 14 disciplines diferents, comptant amb el suport de 600 voluntaris i 400 tècnics esportius.


Atletes del Club Esportiu El Vilar que han participat
als Special Olympics 2018 - Fotografies: Fundació Aspronis
El Club Esportiu El Vilar ha participat amb 26 esportistes i ha aconseguit tres podis: segona posició per a l’equip d’hoquei, tercera per a les dues tripletes de petanca i quarta per a l’equip de bàsquet. D’aquesta manera, la divisió esportiva de la Fundació Aspronis ha aconseguit podi en tres de les cinc disciplines on ha competit: 2 esportistes en atletisme, 2 en bàdminton, 7 en hoquei, 8 en equip 1 en individual de bàsquet, 6 en petanca, i l’acompanyament de 5 entrenadors.

La major part d’ells i elles han repetit l’experiència olímpica, però no per això l’han gaudit amb tanta intensitat o més intensitat encara, des de la mateixa inauguració fins a la cloenda. Un dels moments més emotius va tenir lloc quan el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, va retre un sentit homenatge a Francesc Martínez de Foix, qui durant molts anys va estar al capdavant de la Federació ACELL, organitzadora dels Special Olympics.


Un dels atletes de la Fundació Aspronis durant la cerimònia inaugural
Figueras va lliurar una placa commemorativa al germà de l’enyorat Francesc Martínez de Foix, qui va morir el passat mes de juliol. L’actual presidenta de l’ACELL, qui també és la directora del servei de llars-residència de la Fundació Aspronis, Marina Gómez, es va encarregar de donar la benvinguda als jocs a tots els esportistes arribats d’arreu del món. Marina Gómez col·labora amb la Federació ACELL des de la seva incorporació a la Fundació Aspronis i des de l’inici de la seva secció esportiva, ara fa 30 anys, ha estat responsable de la captació i coordinació de voluntariat de jocs en les darreres edicions dels Special. Així ha estat fins a la seva elecció com a presidenta de la Federació, el març de l’any passat.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/10/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300