Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Uns 200 ciclistes participaran dissabte vinent en la Challenge In Costa Brava 2018 amb seu a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/11/2018 12:29:32 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Dibuix per cronoescalada ciclistaUns 200 ciclistes participaran dissabte vinent en la Challenge In Costa Brava 2018 amb seu a Blanes

És la segona edició de la marxa cicloturista que enguany inclou tres rutes com a novetat: la llarga, de 246 km de recorregut; la mitjana de 142 km; i la curta de 120 km.

Blanes serà durant tota la jornada del proper dissabte 13 d’octubre protagonista de la Challenge In Costa Brava, una marxa cicloturista que proposa gaudir d’un recorregut per mar i muntanya. Organitzat pel Club Costa Brava la Selva, amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i el Patronat Costa Brava-Pirineu de Girona, la prova se celebra per segona vegada, després que l’estrena de la primera edició es va celebrar al 2016.


Sortida participants Challenge In Costa Brava 2016
La principal novetat d’aquest 2018 és que s’ha inclòs una tercera ruta, de manera que els ciclistes que s’hi han inscrit hauran pogut escollir entre tres recorreguts. El més llarg és de 246 km i més de 5.000 metres de desnivell de dificultat; el mitjà, de 142 km i més de 2.500 metres de desnivell; i el curt, de 120 km i gairebé 1.800 metres de dificultat.


En aquesta nova edició hi ha inscrits uns 200 ciclistes, que podran circular per les selves verdes que porten fins a Sant Hilari Sacalm, l’Alt dels Cortalls pujant per Arbúcies i Les Guilleries. L’activitat de la Challenge In Costa Brava començarà el divendres a la tarda-vespre, amb l’acreditació i lliurament de dorsals i el mallot oficial als participants. Aquesta activitat es continuarà fent l’endemà dissabte a partir de les sis del matí, mentre que a ¼ de 8 del matí es donarà la sortida conjunta de tothom.

Sortida neutralitzada a ¼ de 8 del matí des del Passeig de Mar

La sortida neutralitzada es farà al Passeig Cortils i Vieta, des d’on els ciclistes emprendran el recorregut en la cruïlla del passeig amb el Carrer Ample. El tret inicial el farà un únic grup compacte amb els participants dels tres recorreguts, mentre que les primeres arribades s’ha calculat que començaran a fer-se a partir de 2/4 de 12 del matí al Castell de Sant Joan, un simbòlic i emblemàtic indret per al ciclisme català.


Arribada primer participant
Posteriorment s’han programat dues entregues de premis amb els diferents classificats, tot i que no es tracta d’una cursa competitiva. La primera serà a 2/4 de 2 del migdia, i la segona a 2/4 de 7 del vespre. El lliurament de trofeus s’allotjarà al recinte que s’habilitarà al Passeig de Mar, on tots els i les ciclistes participants disposaran d’un indret on poder reposar forces amb menjar i beguda.


La Challenge In Costa Brava és una marxa cicloturista que ofereix l’oportunitat d’explorar i gaudir d’uns paisatges de gran bellesa i varietat –entre mar i muntanya- i que, pel seu nivell d’exigència, suposa un autèntic i apassionant repte pels amants d’aquest esport. Compta amb el suport de Cycling In Costa Brava, la Federació Catalana de Ciclisme, el i diverses empreses relacionades amb aquest àmbit esportiu.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/11/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300