Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

S. Leguevaques, F. Admetlla i S. Romagosa coronen les tres rutes de la Challenge In Costa Brava 2018 a Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 10/15/2018 10:13:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Dibuix per cronoescalada ciclistaS. Leguevaques, F. Admetlla i S. Romagosa coronen les tres rutes de la Challenge In Costa Brava 2018 a Blanes

Dissabte va tenir lloc la prova de cicloturisme amb sengles recorreguts de 246 km, 142 km i 120 km, que va comptar amb una participació de prop de 180 ciclistes

Blanes va ser dissabte passat el punt de sortida i arribada de la ‘Challenge In Costa Brava 2018’, una marxa cicloturista que proposa gaudir d’un recorregut per mar i muntanya posant a prova les habilitats en aquest esport de dues rodes. Finalment van participar 173 atletes: 61 ho van fer a la del recorregut curt, de 120 km; 56 ciclistes ho van fer a la prova mitja de 142 km; i uns altres 56 a la prova llarga de 246 km de recorregut.


Challenge In Costa Brava 2018 - Passeig de Mar a quarts de 7 del matí
En relació a la primera edició de la ‘Challenge In Costa Brava’ celebrada al 2016, el principal al·licient ha estat la inclusió d’una tercera ruta. Els participants dels tres recorreguts van començar la prova poc després d’un quart de 8 del matí d’aquest passat dissabte des del Passeig de Mar en la sortida neutralitzada, escortats per la Policia Local de Blanes i els Mossos d’Esquadra. La marxa l’ha organitzat el Club Costa Brava la Selva amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i el Patronat Costa Brava-Pirineu de Girona.

Leguevaques, Atmetlla i Romagosa coronen les tres rutes de la prova

El punt final de recorregut de totes tres rutes va ser al cim de Sant Joan, un simbòlic i emblemàtic indret per al ciclisme català. Els tres primers llocs els han ocupat Samuel Leguevaques en la ruta llarga, Francesc Admetlla en la ruta mitjana i Santos Romagosa en la curta. Conforme anaven arribant, se’ls va anar lliurant una medalla a cadascun dels participants, que posteriorment van poder baixar de tornada al Passeig de Mar per reposar forces al punt d’avituallament central.


Sortida Neutralitzada
Va ser precisament al Passeig de Mar on es va fer l’entrega de premis, al recinte habilitat des d’on s’havia fet la sortida neutralitzada a primera hora del matí. L’anècdota va ser que a quarts de tres del migdia es va poder fer el lliurament de trofeus als primers classificats de les rutes curta i mitjana, mentre que l’entrega de la ruta llarga no va ser possible dur-la a terme a quarts de set del vespre, a causa del mal temps que va acompanyar als participants.


1er classificat Ruta Curta
Al migdia, doncs, Joan Zurita, del Club Costa Brava la Selva, i Dolors Rubio, regidora de l’Ajuntament de Blanes, van encapçalar el lliurament de trofeus als primers classificats de les rutes curta i mitjana. En la cursa curta el primer en categoria masculina va ser Santos Romagosa, de Barcelona, que va invertir 4’14’30 hores en fer el recorregut; el segon José Manuel Miró, de Gelida, amb un temps de 4’16’35 hores; i el tercer Francisco Garzón, de Sarrià de Ter, que va fer el recorregut en 4’22’44 hores.


1er Classificat Ruta Mitjana
En la mateixa cursa curta, categoria femenina, la primera classificada va ser Marita Wetters, de Bremen, amb un temps de 4’54’12 hores; Judit Sancho, de Sabadell, es va situar al segon lloc després d’invertir 4’55’08 hores en fer el recorregut; i la tercera plaça va ser per a Ana Dillana, d’Esplugues de Llobregat, amb un temps de 5’12’32 hores.


1a Classificada Ruta Curta
En la cursa mitjana, categoria masculí, el primer va ser Francesc Admetlla, de Barcelona; el segon Cristian Aguilar, de Terrassa; i el tercer Quique Aguilera, de Barcelona. Per la seva banda, en cursa mitjana categoria femení, la primera classificada va ser Gisela Biguet, de Sant Esteve d’en Bas; rere d’ella es va situar Mireia Parés, de Blanes, i a la tercera plaça Immaculada Valle, de Cunit (Tarragona).


2a Classificada Ruta Mitjana
Per últim, en la cursa de recorregut llarg, de 246 km, i un desnivell de dificultat de més de 5.000 metres, els dos primers llocs de la classificació la van encapçalar dos ciclistes francesos que, anecdòticament, van intercanviar les posicions obtingudes fa dos anys. D’aquesta manera, aquest 2018 el guanyador ha estat Samuel Leguevaques (segon al 2016), seguit per Bodo Vsshenrich, qui va coronar la primera plaça de la ruta llarga fa dos anys. El podi 2018 el va completar el ciclista català Jordi Uró, mentre que pel que fa a la categoria femenina, cap de les participants va completar el recorregut.


La Challenge In Costa Brava és una marxa cicloturista que ofereix l’oportunitat d’explorar i gaudir d’uns paisatges de gran bellesa i varietat –entre mar i muntanya- i que, pel seu nivell d’exigència, suposa un autèntic i apassionant repte pels amants d’aquest esport. Ha comptat amb el suport de Cycling In Costa Brava, la Federació Catalana de Ciclisme, diverses empreses relacionades amb aquest àmbit esportiu, i un animat grup de voluntaris i voluntàries.



Data de realització: 10/15/2018 | Data de la darrera actualització: 10/15/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300