Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cap incidència greu a Blanes a conseqüència del recent temporal


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/15/2018 01:07:51 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cap incidència greu a Blanes a conseqüència del recent temporal

Policia Local i Protecció Civil han informat que tan sols s’han hagut d’atendre casos molt puntuals d’arbres caiguts i avaries elèctriques, i la normalitat ha estat la tònica general d’avui

El recent episodi de fort vent, pluja i temporal de mar que ha afectat Blanes durant les darreres hores no ha tingut cap conseqüència greu en aquest municipi. Des de Policia Local i Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes han informat que s’ha hagut d’intervenir en casos molt puntuals, cap d’ells de gravetat, com per exemple arbres caiguts, o bé avaries elèctriques. El pas de l’ex huracà Leslie, ha estat molt ostensible per a tothom durant la matinada, sobretot per les fortes ràfegues de vent, així com pels talls de llum que hi ha hagut, però res d’extraordinari en relació a d’altres episodis similars.


La normalitat, doncs, ha estat la tònica general de la jornada d’avui dilluns, i el Mercat de Teixits que acostuma a celebrar-se aquest dia al Passeig de Mar s’ha instal·lat gairebé al complet, llevat d’algunes parades que avui han preferit no obrir. L’única diferència ha estat que en el tram del Passeig Cortils i Vieta –el què està més a tocar de Sa Palomera i la Plaça Catalunya- hi havia sorra que el mar havia arrossegat al capdamunt, i per tant resultava una molèstia que, amb tot, els habituals clients han sortejat sense dificultat. També s’ha arrossegat fins la platja la vegetació del fons marí i altres objectes.


Mercat dels dilluns al Passeig de Mar
Una altra conseqüència ha estat l’habitual quan es tracta de temporals de mar d’una certa intensitat com ha estat aquest: el moviment de sorra que en alguns casos s’ha endut la de la platja i la dipositat sobre el passeig, i en d’altres n’ha aportat una mica més del què ja hi havia. El servei de neteja, doncs, ja ha fet feina extra avui a primera hora del matí i la tornarà a fer quan hagi plegat el mercat.
Data de realització: 10/15/2018 | Data de la darrera actualització: 10/15/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300