Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un centenar de nois i noies participen al 3 x 3 Escolar del Club de Bàsquet Blanes al Passeig de Mar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/16/2018 04:18:19 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOUn centenar de nois i noies participen al 3 x 3 Escolar del Club de Bàsquet Blanes al Passeig de Mar

La jornada va tenir lloc diumenge passat al matí amb l’objectiu de promocionar aquest esport entre els escolars de diferents edats, des dels 6 fins als 11 anys d’edat

El Club de Bàsquet Blanes va organitzar aquest passat diumenge una jornada de 3 x 3 Escolar al Passeig de Mar. Va ser una jornada matinal que va comptar amb la participació del voltant d’un centenar de nois i noies, tothom qui va voler i en tenia ganes podia jugar a bàsquet de manera oberta, només amb una inscripció on tan sols calia apuntar les dades bàsiques.


3 x 3 Bàsquet Escolar 2018
Un dels al·licients va consistir en poder practicar aquest esport en un lloc tan emblemàtic com és el Passeig de Mar, molt a prop d’on temps enrere ja existia una pista fixe per jugar a bàsquet. Per això, es van delimitar diverses pistes amb l’ajut d’unes tanques, i es van muntar cistelles a mida dels joves esportistes, futures promeses del bàsquet. En total, quatre pistes on practicar el bàsquet arran de mar.

Promoure la pràctica del bàsquet entre els escolars

El principal objectiu va ser promoure la pràctica d’aquest esport entre els escolars de diferents edats, de la categoria de Mini Bàsquet (nascuts entre el 2007 i 2008) i els de Pre Mini (nascuts entre el 2009 i el 2012). Nois i noies de diferents edats (entre 6 i 11 anys) van participar en l’experiència, acompanyats majoritàriament per familiars i amics.


A partir de les 10 del matí i fins a quarts de 2 de la tarda, l’activitat va copsar l’interès de la major part de vianants que omplien el passeig en la jornada matinal de diumenge. L’activitat extraescolar consisteix en dos entrenaments setmanals, així com partits periòdics entre centres educatius.

Brian Figueras i Quim Romero s’encarreguen de coordinar el bàsquet escolar, el què es practica als respectius centres educatius d’arreu del municipi des de fa uns quants anys. Aquest curs 2018-2019 la principal novetat ha estat que s’han afegit a la iniciativa l’Escola Napoléo Soliva de La Plantera i l’Escola Sa Forcanera de Mas Enlaire.


D’aquesta manera, el bàsquet escolar es fa pràcticament a tos els centres, ja que cal sumar-hi el què ja es venia fent als col·legis Santa Maria i Cor de Maria, Joaquim Ruyra, Pinya de Rosa i Quatre Vents. Des dels més petits fins als qui van a 4rt de primària l’activitat es fa als respectius centres escolars, mentre que a partir de cinquè ja passen a entrenar a la Ciutat Esportiva Blanes.


A banda de promoure la pràctica del basquetbol entre els escolars, l’altre objectiu que procura encomanar el Club de Bàsquet Blanes entre els seus jugadors i jugadores són tota una sèrie de valors afegits, comuns a la immensa majoria de disciplines esportives. No tan sols l’universal fairplay i el respecte entre companys i companyes, sinó també fomentar l’esperit i la participació, així com els valors del compromís i l’esforç.Data de realització: 10/16/2018 | Data de la darrera actualització: 10/16/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300