Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes rep la visita de tres primeres actrius de l’escena catalana amb ‘Un tret al cap’, de Pau Miró


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/30/2018 01:14:31 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreDeBlanesEl Teatre de Blanes rep la visita de tres primeres actrius de l’escena catalana amb ‘Un tret al cap’, de Pau Miró

Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luengo donen vida al tercet protagonista del thriller periodístic amanit amb dosis d’humor i intimisme, amb una temàtica de plena actualitat

Aquest proper divendres 2 de novembre el Teatre de Blanes es vestirà especialment de gala per acollir una representació de l’escena professional de primeríssim ordre. Es tracta de l’obra ‘Un tret al cap’, que protagonitzen tres conegudes actrius de l’escena catalana: Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luengo. Dirigides per Pau Miró –responsable de ‘Terra Baixa’ i ‘Plou a Barcelona’, entre d’altres-, es tracta d’un thriller periodístic amanit amb dosis d’humor i intimisme.


Emma Vilarasau dóna vida a una periodista acomiadada
en l'obra 'Un tret al cap'
El punt de partida són els tres punts de vista de tres dones: una periodista que és acomiadada (Emma Vilarasau), la seva germana (Imma Colomer) i una víctima (Vicky Luengo) que demana insistentment que es faci públic el seu cas. Entre les tres es crearà un triangle en el que tot allò que és tan difícil de dir és justament el què els permetrà fugir del carreró sense sortida on han anat a parar.

La censura en l’àmbit públic, que en aquest cas se centra en el món del periodisme, i també en l’àmbit privat lligat a la vida familiar, són els motors que mouen l’obra ‘Un tret al cap’, una història amarga i tendra a la vegada. El què es plantegen són un munt d’interrogants sobre qins poden ser avui dia els efectes de la informació en els ciutadans que la consumeixen i quines les limitacions que assetgen els periodistes a l’hora d’elaborar-la. Qüestions de plena actualitat, i més encara amb el context mediàtic i polític que estem vivint.


A la dreta de la imatge Pau Miró, director d''Un tret al cap'
Un tret al cap’ es representarà divendres vinent 2 de novembre a les 9 de la nit. El preu de les entrades és de 21 €, i es poden adquirir via internet www.teatredelacostabravasud.cat, o bé els matins de dimarts a divendres a Casa Saladrigas de 10 a 12’30 h, i a la taquilla del teatre el mateix dia de la representació una hora abans, és a dir, divendres a les 8 del vespre. Val a dir que aquest cap de setmana del Teatre de Blanes també acollirà dues sessions més: dissabte a les 9 de la nit l’actuació de flamenc Los sonidos del alma, i diumenge a les 7 de la tarda l’espectacle Fem Blanes, Fem Parròquia, de música, poesia i dansa.Data de realització: 10/30/2018 | Data de la darrera actualització: 10/30/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300