Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB) celebra del 9 al 16 de novembre la ‘Setmana de la Ciència’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/05/2018 05:08:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOEl Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB) celebra del 9 al 16 de novembre la ‘Setmana de la Ciència’

S’han preparat xerrades divulgatives i dues Jornades de Portes Obertes els dies 14 i 15 que inclouran Visites Guiades Gratuïtes al CEAB

A partir de divendres vinent, 9 de novembre, i fins el divendres de la setmana vinent, dia 16, el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB) ha organitzat diverses activitats per celebrar la ‘Setmana de la Ciència’. Les activitats s’allotjaran tant al CEAB com a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes i a la Sala d’Actes de la Biblioteca Comarcal, amb l’objectiu que la ciutadania tingui encara un major i millor accés a les activitats que han organitzat.

En la línia d’anteriors edicions, es tracta d’activitats pensades perquè les gaudeixi un ample ventall de públic de totes les edats que vulgui conèixer la recerca científica de més a prop. La primera tindrà lloc aquest divendres 9 de novembre a partir de 2/4 de 8 del vespre a la Sala d’Actes de la Biblioteca Comarcal, amb la conferència ‘El paper de la ciència a l’era de la post veritat i el big data’, a càrrec de Fede Bartomeus, investigador del CEAB.


Enric Ballesteros, investigador del CEAB
El dimarts dia 13 a les 7 del vespre, en aquest cas a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes, es projectarà el documental ‘Cabo de Hornos: la mar de la fi del món’, que va servir per crear una gran reserva marina per protegir aquesta zona. Després del visionat, el veterà investigador del CEAB i membre de l’equip científic del projecte Pristine Seas de National Geographic, Enric Ballesteros, protagonitzarà la posterior xerrada-col·loqui.

Jornades de Portes Obertes i Visites Guiades

La ‘Setmana de la Ciència’ que organitza el Centre d’Estudis Avançats de Blanes culminarà els dies 14 i 15 de novembre, dimecres i dijous, amb una activitat que precisament tindrà lloc a les instal·lacions del CEAB. Es tracta de sengles Jornades de Portes Obertes que inclouran Visites Guiades per a dos tipus de públic.


Setmana de la Ciència al CEAB, 2017
Els matins de tots dos dies els alumnes de 4rt d’ESO i Batxillerat podran conèixer de prop el dia a dia de la recerca científica que es fa al CEAB a través dels recorreguts que faran amb els investigadors. D’altra banda, tant dimecres com dijous, a les 7 de la tarda, hi haurà Visites Guiades Gratuïtes a les instal·lacions i laboratoris del centre per a totes aquelles persones que vulguin conèixer els projectes de recerca.

Per apuntar-se a aquestes visites cal fer la reserva prèviament, bé telefònicament trucant al 972 336 101, o bé enviant un correu a mtur@ceab.csic.es.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 11/05/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300