Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La ‘II Fira de Tardor’ de Blanes ha triplicat gairebé el nombre de visitants respecte al 2017


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/05/2018 11:54:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La ‘II Fira de Tardor’ de Blanes ha triplicat gairebé el nombre de visitants respecte al 2017

Al haver coincidit amb el llarg pont propiciat per la festivitat de Tots Sants s’ha incrementat el públic assistent, sobretot durant les jornades del dijous, divendres i dissabte

La valoració de la ‘II Fira de Tardor’, organitzada per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, ha estat enguany molt més positiva que al 2017. La raó no és tan sols que s’hagi consolidat el canvi temàtic de l’esdeveniment -que per segon any consecutiu ja no té com a nucli temàtic la tradició del halloween- el principal motiu és que enguany s’ha gairebé triplicat el nombre de visitants que hi ha hagut respecte al 2017.


Storytime, conte en anglès "Phantom Manor"
Precisament una de les qüestions que es va destacar en la valoració de l’any passat va ser la necessitat d’augmentar el nombre de dies de la fira per poder comptar amb una major afluència de públic, ja que tan sols va fer-se durant un dia i mig: la vigília de Tots Sants i l’1 de novembre. Aquest 2018, en canvi, l’activitat s’ha allargat durant quatre dies, del dijous al diumenge -de l’1 al 4 de novembre-, aprofitant el llarg pont propiciat per la festivitat de Tots Sants, el passat dijous.

Durant aquests darrers dies, el regalim de visitants ha estat constant al Passeig de Dintre, on s’ha instal·lat el mercat amb les parades d’artesans. D’aquestes quatre jornades, les que han registrat una major afluència han estat els tres primers dies, mentre que ahir diumenge es va notar una certa davallada. El públic forani que ha assistit a la fira ha estat majoritàriament turisme autòcton, així com vinguts de França i Gran Bretanya principalment.

Èxit de les activitats complementàries de la ‘Fira de Tardor’

El principal reclam de la ‘Fira de Tardor’ han estat les 25 parades amb productes artesans: gastronomia, roba, objectes de regal i bijuteria, articles de bellesa, castanyes i moniatos recent fets, llaminadures, pa de diferents varietats fet al forn de llenya, capses de fusta tallades a mà, etc. El mercat s’ha complementat durant tots quatre dies amb altres activitats.


La principal novetat respecte anteriors edicions han estat els ‘Jocs Gegants’ i els ‘Tallers Infantils’, que han tingut un considerable nombre de públic. Pel que fa a les activitats ja prou conegudes d’anys anteriors, també han tingut molt bona valoració, sobretot la sessió de conta-contes a càrrec d’Eva Rondalles de dijous a la tarda, així com la sessió d’Storytime de dissabte al matí amb Phantom Manor narrada en anglès, comptant amb la col·laboració de Kids & Us.

També hi ha hagut dos personatges ambulants que han voltat per la fira, Ramon dels Boscos i Llumillum, i sobretot un dels elements que una vegada més ha agradat particularment a tothom ha estat l’acurada i efectista ambientació que s’ha fet a les dues façanes de l’edifici de l’Ajuntament. Aquest 2018 el característic arbre que tenia preses les branques per les diferents plantes consistorials ha estès les seves fulles tenyides amb els diferents colors de la tardor amb l’ajuda d’una xarxa que cobria la plaça situada davant l’Ajuntament.


Jocs Gegants
Els dos Photocalls situats al costat del mercat d’artesania, així com la decoració ambiental que hi havia als carrers que voltaven el centre de Blanes han estat un altre dels elements molt ben valorat pels visitants. Un altre complement també han estat diversos establiments que han decorat els seus aparadors amb motius de Tots Sants.
Data de realització: 11/05/2018 | Data de la darrera actualització: 11/05/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300