Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policia Local de Blanes i Bombers intervenen en l’extinció d’un foc originat per una bretolada


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/06/2018 01:58:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIRENES EMERGENCIESPolicia Local de Blanes i Bombers intervenen en l’extinció d’un foc originat per una bretolada

A conseqüència de l’incendi intencionat han quedat completament calcinats quatre contenidors valorats en 4.000 €, i amb danys col·laterals un turisme estacionat molt a prop

El matí d’avui dimarts diversos efectius de la Policia Local de Blanes han intervingut en primera instància en l’extinció d’un incendi intencionat al barri d’Els Pins. Els fets han tingut lloc a 2/4 de 8 del matí, quan s’ha donat avís que un dels receptacles de l’illa de contenidors situada al Carrer Colom s’estava cremant.


Immediatament, s’hi han traslladat agents de la Policia Local de Blanes, que han intervingut amb quatre dotacions. Els agents policials ajudats per un operari de Nora, l’empresa municipal de neteja i recollida de residus, han allunyat del costat de l’illa de contenidors diversos vehicles que estaven aparcats, en precaució que el foc no acabés estenent-s’hi, alhora que han fet les primeres maniobres d’extinció.


Una dotació dels Bombers de la Generalitat s’ha encarregat d’acabar d’apagar l’incendi, que finalment ha acabat afectant quatre dels contenidors de l’illa, que han resultat completament calcinats. També ha quedat parcialment afectat un turisme que estava estacionat just al davant de l’illa de contenidors. A causa de la intensitat i rapidesa amb que s’ha estès el foc, no hi ha hagut prou temps per retirar aquest cotxe, que presenta alguns danys en el retrovisor i altres components de plàstic provocades per l’escalfor que desprenien els contenidors cremant-se.


La Policia Local de Blanes ha obert diligències del cas per identificar la persona que ha comès la bretolada, ja que s’ha pogut comprovar que ha estat intencionat, després que el desconegut ha tirat alguna cosa dins d’un dels contenidors que, ràpidament, ha originat flames. El cost dels quatre contenidors cremats puja a 4.000 €, i caldrà afegir-hi els danys ocasionats al turisme estacionat davant l’illa de contenidors, el propietari del qual presentarà la corresponent denúncia, igual que l’empresa Nora.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 11/06/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300