Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Jardí Botànic Marimurtra celebra la Setmana de la Ciència amb Visites Guiades i Jornades de Portes Obertes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/07/2018 10:03:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Jardí Botànic Marimurtra celebra la Setmana de la Ciència amb Visites Guiades i Jornades de Portes Obertes

Les activitats es faran els dos propers caps de setmana dels dies 10 i 11, així com del 17 i 18 de novembre. Cal fer inscripció prèvia per les Visites Guiades, que es fan amb taquilla inversa

La Fundació Carl Faust organitza un any més diversos actes amb motiu de la Setmana de la Ciència, i ho fa aquest 2018 oferint jornades de portes obertes i visites guiades. L’objectiu és acostar el Jardí Botànic Marimurtra a tots els públics perquè els visitants puguin gaudir de la riquesa del seu patrimoni botànic, arquitectònic, paisatgístic i humà.


Aquest 2018 el cartell de la Setmana de la Ciència se suma als actes commemoratius de l’Any Fabra, per això està il·lustrat amb una flor molt particular, amb el tall format per desenes de llibres apilonats, i uns pètals que en realitat són els fulls d’un llibre obert que expulsa un simbòlic pol·len format per lletres. Del capdamunt sorgeix una fotografia somrient de Pompeu Fabra, i voltejant la imatge hi ha una cronologia de diferents fites aconseguides pel genial filòleg.

Visites Guiades i Jornades de Portes Obertes

Les activitats amb motiu de la Setmana de la Ciència 2018 tindran lloc els dos propers caps de setmana: els dies 10 i 11, així com del 17 i 18 de novembre. Les visites guiades es fan amb el sistema de taquilla inversa, de manera que al final del recorregut cada participant podrà fer l’aportació que vulgui. Es faran els dos propers dissabtes, 10 i 17 de novembre amb dos grups: el primer a les 11 del matí i el segon a ¼ de 12 del migdia.

Per la seva banda, els diumenges 11 i 18 de novembre, les jornades de portes obertes, sense visites guiades, es podran fer durant tot el dia. Aquest 2018, per segon any consecutiu, la Fundació Carl Faust organitza una nova visita guiada que era inèdita fins al 2017. Presentada amb el nom El rebost del jardí botànic Marimurtra, atorga valor a la multitud d’éssers vius que habiten a Marimurtra, així com les seves interrelacions.


Per fer les visites guiades al Jardí Botànic Marimurtra cal fer reserva prèvia trucant al 972 330 826 o enviant un correu a marimurtra@marimurtra.cat.
Data de realització: 11/07/2018 | Data de la darrera actualització: 11/07/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300