Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes organitza una sessió de diverses modalitats de fitness arran de mar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/10/2018 12:04:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)Blanes organitza una sessió de diverses modalitats de fitness arran de mar

S’ha fet avui al matí al Passeig de Mar per promocionar el programa d’activitats dirigides per a adults i gent gran ‘Jo em cuido!’

Aquest matí de dissabte el Passeig de Mar de Blanes ha allotjat una sessió molt especial de ‘Jo em Cuido’, les Activitats Dirigides per a adults i gent gran 2018-2019 que habitualment s’allotgen a la Ciutat Esportiva Blanes. Per promocionar-les, s’ha realitzat una animada Masterclass, una mostra del què es pot practicar habitualment al recinte esportiu blanenc.


Els tècnics esportius Josep, l’Albert i la Giselle, s’han encarregat de monitoritzar la Masterclass, que avui ha estat especialment agraïda de practicar pel bon temps que ha acompanyat la intensa sessió aeròbica. Les activitats dirigides ‘Jo em Cuido!’ inclouen diverses modalitats: fitnesflow, blance, fitness esquena, esquena i pilates, fitnessdance, fuctional, gac, bodyart, cariobox i tbc.


En cas que es vulgui practicar de manera regular a la Ciutat Esportiva Blanes hi ha diferents quotes depenent del nombre de dies a la setmana que es vulguin fer, però el més atractiu és que els horaris es poden triar en funció dels què s’adapten millor a les agendes personals, habitualment prou atrafegades. Els pagaments són mensuals, i no hi ha matrícula d’entrada.


A banda dels grups d’Adults i Gent gran, també s’imparteix el ‘Mètode Hipopressiu’ d’iniciació i manteniment, tècniques que engloben diferents postures i moviments per provocar una reacció de la musculatura del sòl pelvià i de la faixa abdominal. Els cursos d’Activitats Dirigides ‘Jo em cuido!’ 2018-2019 van començar a mitjans de setembre i finalitzaran el 30 de juny. Més informació: Tel 972 352 322, esports@blanes.cat i www.blanes.cat/esportsData de realització: 11/10/2018 | Data de la darrera actualització: 11/10/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300