Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes acull per primera vegada un Campionat d’Espanya de Jiu-Jitsu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/12/2018 12:04:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva Blanes acull per primera vegada un Campionat d’Espanya de Jiu-Jitsu

Han participat una vuitantena d’atletes de Catalunya, Andalusia, Illes Balears i Astúries, i els representants del Club Jiu Jitsu Blanes han obtingut 1 medalla d’or, 3 de plata i 1 de bronze

Les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Blanes van allotjar dissabte passat per primera vegada el VI Campionat d’Espanya de Jiu-Jitsu, que es va allargar durant tota la jornada, matí i tarda. La competició va incloure el Campionat d’Espanya de Random Atakks en parelles i l’Open d’Espanya de Kosen Jiu Jitsu en individuals.


Representants del Club Jiu Jitsu Blanes
Organitzat per la Fejjyda Catalunya (Federació Catalana de Jiu Jitsu) i el Club Jiu Jitsu Blanes Kyusho amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, la competició va aplegar una 80ena de participants procedents de Catalunya, Andalusia, Illes Balears i Astúries. La representació blanenca –a través del Club Jiu Jitsu Blanes- que va participar en la competició ha fet un balanç molt positiu dels resultats assolits, ja que ha aconseguit 1 medalla d’or, 3 medalles de plata i 1 medalla de bronze.

1 Medalla d’Or, 3 Medalles de Plata i 1 Medalla de Bronze

En total, hi ha hagut 10 competidors blanencs, tots ells de la categoria infantil. Pel que fa als guanys aconseguits, en la competició de Random Attacks per parelles, la formada per Ona Surribas i Abril Serenellini ha aconseguit la Medalla de Plata en Infantils de 10 a 12 anys. També han guanyat la Medalla de Plata Alan Bosch i Alan Cruz en la categoria d’Infantils de 6 a 9 anys.


Per la seva banda, Nicolás Hernández i Ramon Hernández, que competien en Infantils de 10 a 12 anys, han guanyat 1 Medalla de Bronze, i per últim Carlos Bejarano i Eduardo Pasapera van situar-se a la 4rta plaça en Infantils de 10 a 12 anys. En la competició de Kossen Jiu Jitsu, lluita al terra en individuals, Alexandra Bordes va guanyar 1 Medalla d’Or i Andrea Torres 1 Medalla de Plata.


Pel que fa d’altres representants de comarques gironines que també van competir, del Club Esportiu Sils, en la categoria infantils de 6 a 9 anys Eloi Ponsat i David Sans; Aniol Guerra i Jan Malé, Paula Martínez i Jambra Dieng de la Iglesia, es van classificar entre els sis primers. Val a dir que tant el Club Jiu Jitsu Blanes com el Club Esportiu Sils comparteixen un mateix entrenador, el blanenc Tito Surribas.
Data de realització: 11/12/2018 | Data de la darrera actualització: 11/12/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300