Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Condol de Blanes per l’accident mortal a la pirotècnia guanyadora del Concurs de Focs tres anys consecutius


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/13/2018 09:42:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXCondol de Blanes per l’accident mortal a la pirotècnia guanyadora del Concurs de Focs tres anys consecutius

L’alcalde de Blanes, Mario Ros, ha mostrat el seu condol per la mort de tres persones a Guadix (Granada) en l’explosió d’una fàbrica de pirotècnia de l’empresa Accitana Maria Angustias

Aquest matí de dimarts l’alcalde de Blanes, Mario Ros, s’ha posat en contacte amb un representant de la pirotècnia granadina i li ha expressat el seu condol en nom del consistori blanenc i de la Comissió de Focs. Tres treballadors de la pirotècnia Accitana Maria Angustias de Guadix (Granada) van morir ahir al vespre a conseqüència d’una explosió en almenys dues de les vint-i-una coves on l’empresa emmagatzema el material.


Espectacle Pirotècnia Accitana Maria Angustias
Fotografia: Joaquim Llorens i Garangou
Les altres tres persones que en aquells moments també estaven treballant a l’empresa van poder ser rescatades pràcticament il·leses, i van ser traslladades a un centre hospitalari perquè es recuperessin d’una lleu intoxicació per inhalació de fum. L’alcalde ha volgut tenir així un reconeixement envers la pirotècnia Accitana Maria Angustias, especialment recordada en aquest municipi per haver estat tricampiona al Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava que se celebra a Blanes des de fa gairebé mig segle de vida.

L’empresa granadina va guanyar durant tres anys consecutius el certamen internacional, del 2013 al 2015, i també es va encarregar de cloure les Festes de Sant Narcís de Girona aquells mateixos anys. La pirotècnia Accitana Maria Angustias compta amb prop de 130 anys d’història, i al llarg de la seva trajectòria ha estat guanyadora de nombrosos premis internacionals. A banda dels tres aconseguits a Blanes, també va rebre el primer premi del Concurs de Focs de Tarragona al 2017, entre d’altres.Data de realització: 11/13/2018 | Data de la darrera actualització: 11/13/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300