Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes dóna uns dies de pròrroga al càmping perquè desallotgi la zona a precintar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/21/2018 11:54:03 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes dóna uns dies de pròrroga al càmping perquè desallotgi la zona a precintar

Els propietaris del Càmping Blanc d’Eivissa han entrat una petició per poder tenir més temps per retirar voluntàriament el material situat en l’espai il·legal que s’ha de precintar

Aquest dimecres l’Ajuntament de Blanes ha comunicat als propietaris del Càmping Blanc d’Eivissa que, mitjançant un decret emès des d’Urbanisme, accepten en part la seva petició entrada al consistori aquest passat dilluns, 19 de novembre. La notificació se’ls farà arribar demà dijous a través de la Policia Local de Blanes.

En la petició entrada al consistori, els representants dels propietaris demanaven que se’ls concedís una pròrroga de tres mesos per poder retirar les pertinences que hi ha a la zona que l’Ajuntament de Blanes ha de procedir a precintar. Per la seva banda, en el decret el consistori dictamina que s’estima en part la petició formulada, en el sentit que li concedeix la pròrroga, però amb un termini màxim de 30 dies a comptar des de la notificació de la resolució, no de tres mesos.


Càmping Blanc d'Eivissa
Això vol dir, comptant els dies hàbils i festius, que el càmping disposarà de 45 dies naturals per poder retirar les caravanes, autocaravanes, tendes de campanya, qualsevol enginy remolcat per un vehicle de turisme, albergs semi mòbils i el material que tingui dipositat en les zones a precintar. La decisió de l’Ajuntament de Blanes es fa atenent a dues qüestions: per facilitar el desmantellament del gran volum de material que hi ha, i per no perjudicar a terceres persones –els clients de l’establiment- que no tenen res a veure en l’afer.

Els propietaris del càmping disposen d’una pròrroga per desallotjar

El passat mes d’octubre l’Ajuntament de Blanes va emetre una ordre de tancament per l’ampliació il·legal que es va fer al Càmping Blanc d’Eivissa fa molts anys. En l’ordre ja s’advertia que se’ls donava com a termini el 21 de novembre com a data màxima pel desallotjament. Això volia dir que, a partir d’aquesta data, si els responsables de l’establiment no ho havien fet de mutu propi, l’Ajuntament se n’hagués hagut d’encarregar subsidiàriament a través d’una actuació de la Policia Local de Blanes.


Aquesta actuació s’havia previst perquè tingués lloc demà dijous, 22 de novembre, i no caldrà dur-la a terme després que s’ha acceptat en part la petició formulada per l’establiment. Ara bé, en el decret amb data de 21 de novembre que es lliurarà als propietaris demà dijous, també s’adverteix que s’ha ordenat a la Policia Local de Blanes el seguiment exhaustiu del procés de retirada de tot el material.

Per aquest darrer motiu, l’Ajuntament de Blanes també avisa als interessats que, en el supòsit d’incompliment del compromís de retirada de tots aquests elements, la Policia Local de Blanes procedirà al precinte de les instal·lacions il·legals de forma immediata, avançant així l’actuació que, passada aquesta pròrroga, s’haurà de fer igualment. Aquest darrer decret de l’Ajuntament de Blanes també es farà arribar al Jutjat del Contenciós Administratiu de Girona, així com a la Fiscalia Provincial de Girona.

Manifestació dels clients del càmping

Cal recordar que el passat 2 de novembre uns 300 clients del Càmping Blanc d’Eivissa de Blanes es van manifestar durant més d’una hora davant l’edifici consistorial. Reclamaven quedar-se a l’establiment turístic, i protestaven per l’ordre de tancament dictada per l’Ajuntament de Blanes per l’ampliació il·legal efectuada al càmping fa molts anys.


Els manifestants van explicar que desconeixien la problemàtica, i que precisament tenen llogades les seves parcel·les a la part que s’ha de desmantellar. Arran d’aquesta mobilització l’alcalde de Blanes, Mario Ros, s’ha mantingut en contacte permanent amb els campistes per tenir-los al corrent sobre com evolucionava tota la qüestió, a tenor de la petició expressada pels manifestants. El principal punt d’interès ha estat saber quan s’entraria la petició de pròrroga dels propietaris per donar-los més temps per treure tot el material.Data de realització: 11/21/2018 | Data de la darrera actualització: 11/21/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300