Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fundació Aspronis presenta un calendari que ajudarà a cobrir despeses de dues esportistes als Mundials


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/04/2018 08:43:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Fundació Aspronis presenta un calendari que ajudarà a cobrir despeses de dues esportistes als Mundials

La presentació es va fer ahir al vespre, coincidint amb el Dia Mundial del Discapacitat, i les dues atletes d’Aspronis representaran Espanya als Mundials d’Abu Dabi el març del 2019

La Sala d’Actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal de Blanes es va quedar petita ahir al vespre per allotjar la gran quantitat de persones que van participar en un acte especial com pocs s’han fet en aquest recinte. Coincidint amb el Dia Mundial del Discapacitat, la Fundació Aspronis va presentar el seu primer calendari Un any d’esport solidari, que servirà per cobrir part de les despeses del viatge a Abu Dhabi de dues esportistes del Club Esportiu El Vilar.


Rosa Sánchez i Susana Becerra representaran Special Olympics Espanya als Jocs Mundials Special Olympics que tindran lloc a la capital dels Emirats Àrabs el març del 2019. L’estada durant la competició està coberta per l’organització, però les jugadores han d’assumir els desplaçaments, un cost molt elevat que es cobrirà en part amb la venda del calendari al preu de 5 €. Tota la recaptació que s’aconsegueixi també estarà destinada a la compra de material o al transport del Club Esportiu El Vilar durant el 2019.

El primer calendari solidari de la Fundació Aspronis

El calendari Un any d’esport solidari és el primer elaborat per la Fundació Aspronis amb l’objectiu de recaptar fons per a finalitats de caràcter just i solidari que, al mateix temps, donin més oportunitats a les persones per a la seva inclusió. Durant aquest 2018 Aspronis està celebrant el seu 50è aniversari, i a partir d’ara s’ha proposat l’objectiu d’elaborar un calendari cada any amb diferents finalitats o motius dins l’organització.


Rafel Bagot, mestre de cerimònies de la presentació
Per a la presentació del calendari, Aspronis va comptar amb un mestre de cerimònies d’excepció, que a més a més també el protagonitza en una de les seves instantànies. Es tracta del periodista blanenc Rafel Bagot, qui es va encarregar de presentar els parlaments de la vetllada: Xavier Manresa, president del Club Esportiu El Vilar; Joel Comas, conseller d’Esports del consell Comarcal de la Selva; i l’alcalde de Blanes i regidor d’Esports, Mario Ros, qui va cloure l’acte.

Participació d’esportistes d’elit i col·laboracions que l’han fet possible

En l’elaboració del calendari han contribuït solidàriament diversos esportistes d’elit de les mateixes disciplines en què entrenen els jugadors i jugadores del Club Esportiu El Vilar d’Aspronis, els veritables protagonistes de les fotografies. Així, hi ha la top Marta Marrero en pàdel; l’olímpic Àngel Mullera en atletisme; les germanes Blanca i Lara Lucas, campiones per parelles en bàdminton; el regatista Àlex Muscat, campió de la categoria Finn de vela; Sergi Fernández, porter del FC Barcelona Lassa d’hoquei; així com el pioner esportiu i expresident del CE El Vilar, Xavier Oms.


Xavier Manresa, Mario Ros i Joel Comas
Els professionals especialitzats en fotografia esportiva Rubén Garcia, Isaac Navarra i David Grau –GNG Foto- són els autors de les imatges, mentre que la impremta blanenca Gràfiques Montserrat ha col·laborat en la seva edició. D’altra banda, el Club de Vela Blanes, el Club Patí Malgrat, i la Federació Catalana de Vela també han contribuït a fer possible el projecte.


Coincidint amb la presentació també s’ha inaugurat l’exposició de fotografies del calendari així com del seu making off, la història del Club Esportiu El Vilar i material divers. Allotjada al vestíbul de la Biblioteca Comarcal i a la Sala d’Actes Roberto Bolaño on es va fer la presentació del calendari, la mostra es podrà visitar fins al 7 de gener. Val a dir per últim que l’acte d’ahir també va comptar amb l’assistència de regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, així com d’altres autoritats de poblacions veïnes que han donat suport a la iniciativa, entre elles l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa.
Data de realització: 12/04/2018 | Data de la darrera actualització: 12/04/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300