Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Quim Masferrer col·labora amb Creu Roja Blanes en la Campanya de Joguines que comença amb la IV Nit de Monòlegs


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/04/2018 10:46:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CreuRojaQuim Masferrer col·labora amb Creu Roja Blanes en la Campanya de Joguines que comença amb la IV Nit de Monòlegs

El Teatre de Blanes allotjarà l’espectacle d’humor el dia 7 a les 9 de la nit. La novetat de la campanya 2018-2019 és la ‘Setmana de la Gran Recollida de Joguines’, del 17 al 22 de desembre

L’arribada del mes de desembre comporta no tan sols anar-se preparant per les grans celebracions de Nadal, també significa ser una mica més solidari i contribuir en les diferents campanyes benèfiques que s’engeguen aquests dies. Una de les més destacades a nivell local és la que des de fa dècades encapçalen els nois i noies de Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa, la Campanya de Joguines.


Campanya Joguines Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa 2017-2018
Es vol aconseguir que el màxim nombre possible d’infants gaudeixin de la màgia que envolta aquestes festes. Sumant les tres poblacions, s’hauran d’atendre uns 400 nois i noies de Blanes, Lloret i Tossa, d’entre 3 i els 10 anys. Els seus pares i mares s’han posat en contacte amb els Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes, que traslladen els llistats amb les característiques a Creu Roja.

Col·laboració especial de l’actor Quim Masferrer

Perquè aquest objectiu sigui possible, voluntàries i voluntàries treballen en l’organització de diverses activitats, majoritàriament jornades de recollida, així com esdeveniments molt significatius. Aquest any per fer difusió de la campanya Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa ha comptat amb la col·laboració especial de l’actor Quim Masferrer, que ha gravat un vídeo on anima tothom a participar en la campanya de recollida de joguines, i a qui l'entitat ha agraït especialment aquest gest.


Quim Masferrer en un fotograma del vídeo que ha
gravat per a Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa
Cal recordar que, des de fa quatre anys, les joguines que es recullen han de ser noves. Es rebutja el material de segona mà perquè s’entén que tampoc no hi ha infants de segona categoria, i així s’especificarà de nou al llarg dels propers dies de la campanya. Dos altres requisits són que les joguines i entreteniments per a infants no poden ser ni sexistes ni bel·licistes.

IV Nit de Monòlegs el 7 de desembre al Teatre de Blanes

De cara a l’actual Campanya de Joguines 2018-2019 la primera activitat extraordinària es farà aquest proper divendres 7 de desembre al Teatre de Blanes, a partir de les 9 de la nit. Serà la IV Nit de Monòlegs, que proposa passar una estona entretinguda i amb bon humor a canvi de lliurar un donatiu que realment té un preu més que popular: 3’5 €/persona.


Per comprar les entrades, la taquilla del Teatre de Blanes s’obrirà a les 6 de la tarda per començar la venda, mentre que l’espectacle està previst que comenci a partir de les 9 de la nit. Comptarà amb les intervencions de diversos convidats: Danilo Facelli i Hugo Martínez, Pau Murner, Mag Demon, Jessica Rojano i Pepi Labrador.

Setmana de la Gran Recollida de Joguines

La principal novetat de la Campanya de Joguines de Creu Roja 2018-2019 és la posada en marxa de la Setmana de la Gran Recollida de Joguines, que es farà durant la tercera setmana de desembre, i especialment del 20 al 22. Aquests tres dies Creu Roja tindrà un estand de recollida a la Plaça Verge Maria, al centre de la vila, i coincidirà també amb la multitudinària Fira de Sant Tomàs del dia 21, quan el nucli històric acull aquest un mercat a l’aire lliure des de fa segles coincidint cada any amb aquesta data.


Durant la Setmana de la Gran Recollida de Joguines Creu Roja també comptarà amb la col·laboració de diversos establiments comercials, així com altres locals. Són els punts de recollida senyalitzats que s’estan acabant d’afegir per contribuir en la campanya, i entre els quals ja s’hi inclou el vestíbul de l’Ajuntament de Blanes, a l’entrada mateix de l’edifici.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/04/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300