Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Creu Roja Joventut Blanes-Lloret-Tossa multiplica els actes a benefici de la Campanya de Joguines 2018-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/12/2018 11:35:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Creu Roja Joventut Blanes-Lloret-Tossa multiplica els actes a benefici de la Campanya de Joguines 2018-19

Avui s’han començat a distribuir caixes per dipositar joguines en diversos locals col·laboradors, i el cap de setmana hi haurà una trobada motera, recollida a la Penya de l’Espanyol i la Canicross

Després de l’arrencada de la Campanya de Joguines 2018-2019 que va significar divendres passat la IV Nit de Monòlegs, el proper cap de setmana Creu Roja Joventut Blanes-Lloret-Tossa continuarà la recollida de fons econòmics i material amb diverses activitats. La primera tindrà lloc dissabte amb la 1a Trobada Motera que sortirà des de Tossa de Mar a les 10 del matí i finalitzarà a Blanes pels volts de les 11, a l’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports.


Es preveu que participin al voltant d’un centenar de motoristes, que aniran disfressats de Pare Noel i recullen joguines. Un cop arribats a Blanes, després de passar testimonialment per Lloret, es farà una botifarrada popular. Cada participant pagarà 7 €, o bé 5 € en el cas que aporti una joguina nova, no sexista ni bèl·lica, tal com es demana en general a tothom qui vol aportar regals pels infants. D’altra banda, el mateix dissabte els voluntaris de Creu Roja Joventut també aniran a la Penya Blanc-i-Blava per fer la tradicional recollida de joguines de cada any.

5a Ca(u)nicross amb l’AEiG Pinya de Rosa (el CAU)

Diumenge es fusionaran dues causes solidàries en una mateixa activitat. Es tracta de la 5a Ca(u)nicross que organitza l’Agrupament Escolta i Guia (AEiG) Pinya de Rosa, el CAU. Es tracta de participar en una marxa popular amb infants, joves, famílies i grups d’amics, un esdeveniment on poden dur-hi els seus gossos. El recorregut és d’entre 7 i 8 quilòmetres, i la sortida es farà a 2/4 de 10 del matí des del Passeig de Mar.

El preu per participar és de 6 €, i si es porta una joguina es redueix al 50%: 3 €. Les inscripcions anticipades s’han començat a fer a Papereria Can Bitlloch, i també es podran fer el mateix diumenge des d’1/4 de 9 del matí al mateix lloc de sortida. Qui vingui amb el seu gos té la possibilitat de fer una visita gratuïta amb la veterinària Mireia Balliu.


La 5a Ca(u)nicross de diumenge vinent s’emmarca dins les activitats que projectades pel CAU per col·laborar amb la Marató de TV3 i amb entitats locals que lluitin contra el càncer. Per això dissabte, a la tarda de CAU, es farà una sessió de conscienciació amb testimonis i entitats que treballin el tema de la Marató de TV3 d’enguany: la investigació del càncer.

Alhora, la Canicross sumarà esforços amb les activitats que està fent Creu Roja Joventut Blanes-Lloret-Tossa, que ha de recollir joguines perquè 400 nens i nenes de la demarcació també tinguin la il·lusió de rebre un obsequi coincidint amb el Dia de Reis. Justament per aquest motiu, cal recordar que les joguines que es duguin han de ser noves, no sexistes i no bèl·liques.

Setmana de la Gran Recollida de Joguines

Aquest dimecres ja s’han començat a distribuir a l’Ajuntament de Blanes i diferents establiments col·laboradors les caixes de grans dimensions i la senyalització per contribuir en la recollida de la Campanya de Joguines de Creu Roja. Es tracta de diversos llocs repartits arreu del municipi on qui vulgui pot anar a dipositar joguines i regals per a la canalla, complint amb els requisits que es demanen.


Aquesta és la principal novetat de la Campanya de Joguines d’enguany, que s’incentivarà especialment la setmana vinent. Batejat amb el nom de Setmana de la Gran Recollida de Joguines, per completar les donacions que es poden anar a fer a la seu de Creu Roja, la recapta d’obsequis per als infants s’incentivarà de manera molt especial del 20 al 22 de desembre.


Serà aquests tres dies quan hi haurà un estand de Creu Roja Joventut a la Plaça Verge Maria, al centre de la vila. El dijous dia 20 l’horari serà de 17 a 2/4 de 8 del vespre, mentre que tant divendres 21 de desembre com dissabte 22 l’horari serà tota la jornada: de 10 del matí fins 2/4 de 8 del vespre. Els voluntaris i voluntàries de Creu Roja esperen que un dels dies forts de recollida sigui el divendres 21, ja que se celebra la tradicional Fira de Sant Tomàs, un mercat a l’aire lliure.

Col·laboració especial de l’actor Quim Masferrer

Per promoure la participació de tothom, avui dimecres s’ha començat a fer difusió a través de les xarxes socials de Creu Roja Joventut i de l’Ajuntament de Blanes d’un vídeo molt especial. Es tracta del vídeo enregistrat especialment per a Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa, a càrrec del conegut actor Quim Masferrer, darrerament molt popular a través del seu programa televisiu El Foraster.


En el vídeo anima a tothom a participar donant joguines, i també recorda els tres requisits que han de complir. Sobretot que siguin noves, perquè es rebutja el material de segona mà en considerar que tampoc no hi ha infants de segona categoria. Des de Creu Roja Joventut Blanes-Lloret-Tossa s’ha agraït de tot cor la col·laboració desinteressada de Quim Masferrer.
Data de realització: 12/12/2018 | Data de la darrera actualització: 12/12/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300