Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua la Campanya de Creu Roja Joventut recollint joguines a la Penya Blanc-i-Blava de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/18/2018 10:54:04 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua la Campanya de Creu Roja Joventut recollint joguines a la Penya Blanc-i-Blava de Blanes

Del 20 al 22 de desembre se’n recolliran a la Plaça Verge Maria, i també es poden dur joguines noves, ni sexistes ni bèl·liques, a establiments col·laboradors i a l’Ajuntament

Per poder arribar al seu objectiu de confeccionar tots els lots de joguines i entreteniments per a infants amb motiu de la Campanya de Reis, Creu Roja Joventut de la demarcació de Blanes-Lloret-Tossa compta cada any amb diverses empreses i entitats que mai no falten a la seva cita solidària. A Blanes una de les més fidels és la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, que per 13è any consecutiu ha contribuït en la recollida, culminant amb l’entrega que es va fer dissabte passat.


Com és habitual, l’acte es va tancar amb un animat refrigeri a càrrec dels membres de l’entitat. Abans, però, hi va haver un breu torn de parlaments. L’alcalde de Blanes, Mario Ros, acompanyat del president en funcions de la Penya Blanc-i-Blava, Albert Romero, i del vicepresident de Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa, Miquel Lupiáñez, van encapçalar l’acte de lliurament de les joguines.

Emotiu record per l’expresident de la Penya Blanc-i-Blava, Ramon Luís

Tots els participants van tenir un record en especial per l’anterior president de la Penya Blanc-i-Blava, l’enyorat Ramon Luís, que va morir a finals del passat mes de juny. L’alcalde va elogiar l’empenta que sempre va caracteritzar al president de la Penya de l’Espanyol. En especial, el fet que comptant amb el suport de la resta de socis i simpatitzants de l’entitat i el recolzament del consistori, va fer possible que a principis d’estiu Blanes allotgés l’Aplec de Penyes.


Mario Ros va recordar que, a través d’aquest esdeveniment, Ramon Luis va aconseguir que la població blanenca esdevingués en capital de tots els aficionats de l’espanyol. L’aplec va atraure a la Ciutat Esportiva Blanes més de 800 pericos procedents de 82 penyes del territori català, o inclús de molt més lluny, que van poder gaudir dels encants de la vila alhora que participaven en la concentració.

Joguines per a 400 infants de Blanes-Lloret-Tossa

La Campanya de Joguines 2018-2019 ha de recollir el material necessari per poder confeccionar 400 lots pels nois i noies de les tres demarcacions, sent la llista més nombrosa la que correspon a famílies de Blanes. Per poder complir els seus objectius, Creu Roja ha multiplicat esforços a l’hora de facilitar que es puguin anar a portar joguines.


Per això, ha distribuït diverses caixes de recollida en comerços que col·laboren en la campanya, així com a la planta baixa de l’Ajuntament de Blanes, on es podran anar a portar fins el proper 22 de desembre. Creu Roja Joventut també instal·larà un estand de recollida a la Plaça Verge Maria, a tocar del Carrer Raval, del 20 al 22 de desembre. El dijous dia 20 l’horari serà des de les 5 de la tarda fins 2/4 de 8 del vespre, mentre que tant el divendres 21 com el dissabte 22 es farà durant tota la jornada: de 10 del matí a 2/4 de 8.
Data de realització: 12/18/2018 | Data de la darrera actualització: 12/18/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300