Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 2.000 persones omplen la Ciutat Esportiva Blanes amb motiu de la VII Copa del Món de Futbol Sala


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/27/2018 12:37:12 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 2.000 persones omplen la Ciutat Esportiva Blanes amb motiu de la VII Copa del Món de Futbol Sala

Aquest dijous s’ha fet l’acte inaugural d’una competició que aplega clubs de gran renom i prestigi com el Barça, Corinthians i Magnus, de Brasil, Estats Units, Japó i Austràlia, entre d’altres

Des d’avui dijous i fins el proper diumenge 30 de desembre la Ciutat Esportiva acull la VII Copa del Món de Futbol Sala, la World Futsal Cup, que es disputa aquests dies a les pistes verda, blava i vermella. Per primera vegada, la competició s’ha iniciat avui amb una cerimònia inaugural que ha encapçalat el director de la World Futsal, Rob Andrews, i que ha comptat entre d’altres ingredients amb una exhibició de Freestyle a càrrec del campió d’aquesta modalitat, José Carreras.


Inauguració World Futsal Cup, intervenció de Rob Andrews
El torneig internacional aplega equips de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, de 9 a 18 anys. En cada categoria hi participen 2 grups de 4 equips que disputen la fase de grups i posteriorment, segons classificació, els quatre millors equips passen a formar la divisió d’or i els altres quatre restants la divisió de plata, i es disputen les semifinals i les finals o consolacions de cada divisió.

Una oportunitat de veure futbol internacional de primera categoria

Una vegada més, Blanes aplega clubs de gran renom i prestigi com el Futbol Club Barcelona, l’Sport Club Corinthians i el Magnus Futsal, entre d’altres. Procedeixen de diversos indrets d’arreu del món com Estats Units, Brasil, Japó, Regne Unit, Alemanya, Austràlia, etc. També participa el club local de futbol sala Blanesport ’83, que competeix amb equips de diferents categories.


Desfilada equip del Blanesport '83 de Blanes
I és que la VII World Futsal Cup és una gran oportunitat de gaudir de futbol sala base de gran qualitat, a la vegada que es viu una gran experiència, tant per als jugadors com per a l’equip tècnic, aficionats, àrbitres, staff i qualsevol altra persona apassionada pel món de l’esport, i més concretament del futbol sala. En aquest sentit, es calcula que la VII Copa del Món de Futbol Sala mourà uns 1.500 espectadors, a banda de les 700 persones que estaran allotjades en hotels de Blanes, i que formen part de l’staff dels equips.

Ciutat Esportiva Blanes, una de les millors instal·lacions de l’estat espanyol

Enguany és la sisena ocasió consecutiva en què la competició s’allotja a Blanes, ja que la primera edició va tenir lloc a Toledo al 2012, i l’any següent ja es va traslladar a Blanes on, des de llavors, ha continuat sent en cada nova edició la seva seu. L’organització de la VII World Futsal Cup ha confiat en la Ciutat Esportiva Blanes com a seu continuada perquè la consideren una de les millors instal·lacions de l’estat espanyol, de classe mundial i adequada per a la seva competició.


No tan sols perquè ofereix sis pistes de futbol sala de mida completa, sinó també per a la capacitat d’allotjar espectadors i les comoditats i serveis per a l’staff i els jugadors amb què compta. Un altre avantatge és la seva situació geogràfica com a portal de la Costa Brava, amb els atractius del Mar Mediterrani, així com perquè està molt a prop de Barcelona, un dels pols d’atracció del futbol mundial.

Des de l’organització remarquen que una de les institucions esportives més grans del món, el FC Barcelona, ha estat la força indubtable de la Copa Mundial de Futsal, ja que ha guanyat 15 del total de 26 trofeus que s’han disputat. En la darrera edició, el Barça va ser el flamant campió en quatre de les cinc categories participants: Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví, mentre que en Benjamins va guanyar el Santos de Brasil.


Exhibició de Freestyle
Més enllà d’aquest àmbit, també destaquen la plataforma d’aprenentatge que significa per aquests futbolistes, joves talents que aprenen competint contra els millors, propiciat per un entorn d’elit. la VII World Futsal finalitzarà el proper diumenge, 30 de desembre, amb la gran final i l’entrega de premis prevista perquè tingui lloc al migdia.
Data de realització: 12/27/2018 | Data de la darrera actualització: 12/27/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300