Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El nedador blanenc Guillem Pujol guanya per cinquè any consecutiu la Copa Nadal de Natació a Barcelona


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/27/2018 02:34:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El nedador blanenc Guillem Pujol guanya per cinquè any consecutiu la Copa Nadal de Natació a Barcelona

Aquest 2018 s’ha arribat a la 109a edició de la popular prova que es disputa coincidint amb el dia de Nadal al Port Vell de Barcelona, comptant amb la participació de 600 nedadors

Per cinquè any consecutiu, el nedador blanenc Guillem Pujol ha guanyat la Copa Nadal de Natació disputada el passat dimarts 25 de desembre, coincidint amb el dia de Nadal. L’esportista, que forma part de l’equip del CN Mataró, s’ha imposat en la 109a edició de la llegendària prova que es disputa al Port Vell de Barcelona, seguit en segon i tercer llocs per Oriol Moreno i Javier Villanueva, respectivament, tots dos del CN Barcelona.


Guillem Pujol en una instantània de la 109a Copa Nadal
Fotografia: diari 'Mundo Deportivo'
Guillem Pujol ha completat d’aquesta manera la maneta de les victòries, invertint un temps de dos minuts i 11 segons per fer el recorregut dels 200 metres de distància que separen el Port Vell del Portal de la Pau. La històrica travessia de natació ha tingut en aquesta edició rècord de participació, amb 600 nedadors i nedadores, que han pogut comptar amb una temperatura força agradable: 16º C.


Fotografia: diari 'Marca'
Per la seva banda, en la categoria de dones la nedadora més ràpida ha estat enguany la igualadina Laura Rodríguez (CN Barcelona), que s’ha classificat en la primera plaça per sorpresa, ja que era la primera vegada que hi participava. En la segona plaça s’ha situat Judith Navarro, nedadora del Sant Andreu i guanyadora de les dues darreres edicions; i el tercer lloc l’ha guanyat Laia Martí, del CN Barcelona.
Data de realització: 12/27/2018 | Data de la darrera actualització: 12/27/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300