Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt per la 1a Cursa Popular Sant Silvestre de Blanes del proper dilluns 31 de desembre, de 5 km


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/29/2018 11:29:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt per la 1a Cursa Popular Sant Silvestre de Blanes del proper dilluns 31 de desembre, de 5 km

Sortirà a 2/4 de 6 de la tarda des del Passeig de Mar. És una carrera urbana, popular i apta per a tots els nivells i farà un recorregut a peu pla pel centre i el Pla Parcial Costa Brava

Quan falten tan sols dos dies perquè s’acabi l’any, a Blanes ja està tot a punt perquè el darrer dia d’aquest 2018, el proper dilluns 31 de desembre, tingui lloc la 1a Cursa Popular Sant Silvestre. L’objectiu és que la gaudeixin tant els esportistes de mena, a qui els agrada posar a prova les seves capacitats, com els avesats a participar en esdeveniments populars que sumen esport i festa popular.


Caminada Nit de Sant Bonós 2018
Es tracta de la versió blanenca de la popular Cursa de Sant Silvestre que es va començar a córrer a Madrid l’any 1964, la San Silvestre Vallecana. S’emmiralla en la versió més genuïna ja que, a diferència d’altres carreres que es fan arreu de la geografia catalana i espanyola aquests dies, a Blanes coincidirà amb el darrer dia de l’any i no pas dies abans o després.


La cursa està organitzada pel Club Triatló Blanes amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, després que feia molt de temps que l’entitat esportiva portava de cap emular la San Silvestre Vallecana. El plantejament és que sigui una marxa eminentment popular, a l’abast de tothom: tant per a principiants com per a gent avesada a córrer.

Una cursa urbana, popular i apta per a tos els nivells

Precisament seguint aquests objectius: que sigui urbana, popular i apta per a tots els nivells, el Club Triatló Blanes ha plantejat un recorregut molt abastable: 5 kilòmetres de distància que transcorren a peu pla, sense sortir del nucli urbà de la vila. Sortirà a 2/4 de 6 de la tarda des de la confluència del Passeig de Mar amb el Carrer Ample, i des d’aquí seguirà cap a munt per anar a buscar la nova urbanització de carrers del Pla Parcial Costa Brava, més concretament l’Avinguda del Parlament i el Carrer Aragó.

Continuarà per l’Avinguda Joan Carles I, Plaça Solidaritat, Rambla Joaquim Ruyra, Plaça Catalunya, Plaça dels Països Catalans i nou gir per tornar al lloc de sortida: el Passeig de Mar, on està previst que hi hagi el lliurament de premis una hora més tard de la sortida, cap a 2/4 de 7 de la tarda. L’arribada dels corredors al Passeig de Mar es tancarà una hora més tard encara: a 2/4 de 8 del vespre. Temps més que suficient en el cas que s’optés per fer el trajecte caminant.


Aquesta facilitat de la cursa ja ha animat a inscriure’s fins i tot famílies senceres i grups d’amics que, a l’estil de la Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós que es fa a l’estiu, aprofitaran l’avinentesa per passar una bona estona a l’hora que practiquen esport. El preu per participar-hi també serà popular: 6 € les inscripcions anticipades i 8 € si encara queden dorsals el mateix dia de la prova.

Per apuntar-se anticipadament de manera presencial es pot fer a GR Esports i Cicles Serrano, així com també a través d’aquest enllaç de la plana del Club Triatló Blanes: http://www.triatloblanes.com/inscripcions/registration/individual
Data de realització: 12/29/2018 | Data de la darrera actualització: 12/29/2018

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300