Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Corinthians s’imposa per 2 a 7 al FC Barcelona i guanya la VII Copa del Món de Futbol Sala a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/31/2018 12:46:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOEl Corinthians s’imposa per 2 a 7 al FC Barcelona i guanya la VII Copa del Món de Futbol Sala a Blanes

La Ciutat Esportiva Blanes va concentrar ahir més de 1.500 espectadors per veure l’emocionant desenllaç de la competició internacional que ha reunit equips de cinc continents

L’equip brasiler del Corinthians és el nou campió juvenil de la VII Copa del Món de Futbol Sala que s’ha estat disputant aquests darrers dies a la Ciutat Esportiva Blanes. Així ha estat després que va derrotar el FC Barcelona –qui era l’actual campió en aquesta categoria- per 2 a 7. L’emocionant encontre el van seguir més de 1.500 espectadors, que no es van perdre cap ni un detall del darrer partit, que va culminar quatre intensos dies de competició.

El matí d’aquest passat diumenge, el darrer dia de la Copa del Món, també es van disputar dues altres finals, també protagonitzades per sengles equips del FC Barcelona contra equips brasilers. En cadets, el Barça va perdre davant el Futsal Academy per idèntic resultat que en juvenils, 2 gols a 7; i en infantils els blaugranes van caure per la mínima, 3 a 4, davant el Magnus Futsal.


El públic omple la Ciutat Esportiva Blanes durant la final
de la categoria juvenil - Fotografies: Marc Romero
Les finals en les altres dues categories participants, s’havien disputat el dia abans, dissabte a la tarda. El FC Barcelona es va imposar en alevins a l’Unisal Futsal (Brasil) per 3 a 2; i en Benjamins el duel entre dos equips brasilers, l’Sports&Cia i el Santos F.C., es va dirimir amb victòria dels primers per 4 a 3.

El millor futbol sala internacional en cinc categories

Un cop dirimida la final en juvenils d’ahir diumenge, va tenir lloc el lliurament de guardons, que van encapçalar el tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Turisme, Blai Vinaixa, acompanyat del director de la World Futsal, Rob Andrews. El bon resultat obtingut en les set edicions consecutives en què la competició internacional s’ha allotjat a Blanes fa preveure que la VIII Copa del Món de Futbol Sala tindrà lloc de nou a la Ciutat Esportiva Blanes.


El tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat i Turisme, Blai Vinaixa,
acompanyat de Rob Andrews durant el lliurament de premis
A banda dels premis als equips classificats, també es va fer entrega de distincions individuals. Hi havia principalment tres categories: millor jugador, millor porter i millor golejador. En la primera es van triar Wesley Reinaldo Santos de Franca, del Corinthians (Brasil), categoria juvenil; Marc Puigvert Esteve, del FC Barcelona, en cadets; Nicolas Batista, del Magnus Futsal (Brasil) en infantil; Perival, de l’Unisal Futsal (Brasil) en alevins; i Iago da Silva Machado, de l’Sports&Cia (Brasil) en benjamins.


Final entre el FC Barcelona i el Corinthians
Pel que fa als millors porters, en juvenils el guardonat va ser Vanderson Manuel Pereira da Silva, del Corinthians; en cadets Pedro Santos, del Futsal Academy de Rio de Janeiro; en infantils Eric Díaz, del FC Barcelona; en Alevins Joao Paulo Nazari, de l’Unisal Futsal; i en benjamins Lorenzo do Nascimiento, del Sports&Cia. Per últim, els millors golejadors van ser: en juvenils Juan Antonio Moraleja Ruiz, del CD Murcia; en cadets Harley Thomlinson, del Meglio United (Gran Bretanya); en infantils Edward Faduyan, del Nefa Malwee (Estats Units); en alevins Dorian Gardi, del City Futsal (Estats Units); i en benjamins David Nogueira Carmo, del SFG Santos (Brasil).

Una competició internacional amb equips dels cinc continents

Durant quatre dies, la Ciutat Esportiva Blanes ha aplegat el bo i millor del futbol sala en cinc categories: benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Els equips procedien de 40 clubs internacionals, així com del club local Blanesport ’83, qui ha fet un molt bon paper al llarg dels seus encontres en les categories en què participava, sobretot en la d’infantil. Així, hi havia equips del Brasil, Estats Units, Japó, Gran Bretanya, Alemanya, Austràlia, etc.


La competició ha mogut durant aquests dies més de 2.000 persones, entre espectadors i les 700 persones que formaven part dels diferents staffs dels equips participants. Tots ells s’han allotjat en dos hotels de Blanes, i la majoria aprofitaran que la competició va finalitzar ahir per allargar la seva estada de caràcter festiu i celebrar l’arribada del nou any 2019 aquí, a la Costa Brava.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/31/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300