Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un incident a la via entre Blanes i Maçanet va fer suspendre el servei unes hores la tarda d’ahir dimecres


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/03/2019 08:32:02 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TRENUn incident a la via entre Blanes i Maçanet va fer suspendre el servei unes hores la tarda d’ahir dimecres

Unes peces metàl·liques a la via van provocar l’avaria del comboi, que es va fer arribar fins a Tordera, on els passatges van poder baixar i continuar el viatge per carretera

Un tren de la línia R1 de Rodalies de RENFE va quedar avariat la tarda d’aquest passat dimecres al passar per sobre d’unes peces metàl·liques que algú havia col·locat sobre la via entre les estacions de Blanes i Maçanet. L’incident no va provocar cap ferit, i el comboi va poder fer arribar fins a l’estació de Tordera, on els passatges van baixar i continuar el viatge en un servei per carretera habilitat per la companyia ferroviària.


Estació de Tren de Blanes
Segons ha fet públic RENFE, el tren havia sortit a 2/4 de 3 del migdia de l’Hospitalet de Llobregat i tenia previst arribar cap a 2/4 de 5 de la tarda a l’estació de Maçanet-Massanes. El tren circulava amb un retard d’uns 20 minuts quan va quedar avariat al passar pels volts de les 16’50 h sobre unes peces metàl·liques que hi havia dipositades a la via, causant l’avaria.

RENFE va establir un servei alternatiu per carretera entre Blanes i Maçanet mentre va estar interrompuda la circulació en aquest tram. Per poder retirar el tren avariat de l’estació de Tordera va fer falta remolcar-lo, i també es va enviar un altre comboi per, posteriorment, poder restituir la línia. El servei va quedar restablert pels volts de les 7 de la tarda, i Protecció Civil de la Generalitat va activar la fase de prealerta del FERROCAT, el Pla Especial d’Emergències en ferrocarril.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/03/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300