Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes enxampa ‘in fraganti’ dos homes quan estaven robant en un pis


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/10/2019 10:08:10 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes enxampa ‘in fraganti’ dos homes quan estaven robant en un pis

Un dels dos detinguts estava en recerca i captura per ingressar a presó per un delicte igual que el què estava presumptament cometent: robatori amb força a l’interior de domicili

Tres patrulles de la Policia Local de Blanes han intervingut en la detenció ‘in fraganti’ de dos homes a qui van enxampar quan estaven robant objectes de valor en un pis del municipi. L’operació va tenir lloc la matinada d’aquest passat divendres, 4 de gener, en un pis del barri d’Els Pins on, en aquells moments, no hi havia els seus inquilins. A un quart de 5 de la matinada un veí de l’edifici va trucar la Policia Local de Blanes avisant que sentia cops a l’escala.

El veí també va explicar que sospitava que algú estava intentant robar bé en algun dels pisos, o bé al bar que hi ha a la planta baixa. Immediatament, van traslladar-s’hi tres patrulles de la Policia Local de Blanes, que van anar inspeccionant planta per planta per intentar localitzar els possibles lladres. Quan van arribar a la planta sisena, van veure que una de les portes dels pisos estava oberta, presentava el pany forçat i hi havia llum al seu interior.

Un dels detinguts ‘in fraganti’ tenia una ordre de recerca d’ingrés a presó

Al accedir dins del pis, els policies van trobar un home que portava uns mitjons posats a les mans com si fossin uns guants, i que subjectava una pota de cabra, és a dir: una palanqueta de ferro que s’utilitza sovint per forçar les entrades de les portes. Al identificar l’home, els agents van comprovar que tenia una ordre de recerca i captura per ingressar a presó.


Edifici on s'estava perpetrant el robatori
El requeriment estava emès per un Jutjat de Lleida, per un delicte igual al què estava presumptament cometent: robatori amb força a l’interior de domicili. La Policia Local va realitzar una inspecció de l’habitatge, que presentava un aspecte desordenat, amb els mobles regirats i gran quantitat de coses tirades pel terra de qualsevol manera.

També van localitzar dues bosses de grans dimensions plenes de material i objectes de valor com ara un televisor, un aspirador, una ràdio, bosses de mà de dona, ulleres de sol, sabates i roba de conegudes marques de luxe, de gama alta. Una patrulla va traslladar el detingut fins la Prefectura de la Policia Local pel seu posterior trasllat i posada a disposició dels Jutjats de Blanes, després de ser lliurat als Mossos d’Esquadra.

Paral·lelament, els altres agents que havien acudit a la trucada alertant del robatori van començar a fer el corresponent reportatge fotogràfic i la recollida de dades al pis. Va ser llavors quan van escoltar les passes d’una persona que estava pujant les escales a peu. Els agents van seguir el soroll de les petjades, que els van conduir fins un traster amb la porta mig oberta, on van descobrir amagat al còmplice del primer detingut.

Els policies també van procedir a la seva identificació i posterior detenció, sent igualment traslladat a la Prefectura de la Policia Local de Blanes, acusat del mateix delicte de robatori amb força a l’interior de domicili. Aquesta segona detenció es va produir quan faltaven cinc minuts per ¾ de 6 de la matinada, finalitzant l’operatiu policial pels volts de les sis de la matinada. El primer detingut té el seu domicili localitzat a Malgrat de Mar i el segon a Blanes.
Data de realització: 01/10/2019 | Data de la darrera actualització: 01/10/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300