Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Buba Sabaly i Enric Garcia s’imposen en la XXXI Cursa Mar i Murtra de Blanes de 20 km i 10 km respectivament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/14/2019 10:35:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FondistesBlanesBuba Sabaly i Enric Garcia s’imposen en la XXXI Cursa Mar i Murtra de Blanes de 20 km i 10 km respectivament

La veterana prova atlètica disputada diumenge al matí va comptar amb 648 atletes, i els més ràpids van invertir 1’11’13 hores i 33’15 minuts en fer els dos respectius recorreguts

Les dues modalitats de la veterana Cursa Mar i Murtra disputada el matí d’aquest passat diumenge ha comptat en aquesta nova edició amb un total de 648 corredors i corredores, sumant les dues categories. Així, en la XXI Cursa Mar i Murtra, de 20 km de recorregut, van haver 431 inscripcions, i en la V Cursa Mar i Murtra, de 10 km de recorregut, n’hi havia 217.


Sortida XXXI Cursa Mar i Murtra de 20 km
Fotografies: Aitor Roger
Organitzada pel Grup Fondistes Blanes amb el suport del Departament d’Esports de l’Ajuntament, així com de diverses entitats i empreses, la prova es va ampliar fa cinc anys amb dues possibles distàncies. La més veterana és la tradicional mitja marató de 20 km, i la més recent té 10 km de recorregut que es fa a peu pla.


Sortida V Cursa Mar i Murtra de 10 km
A 2/4 de 10 del matí l’alcalde de Blanes i regidor d’Esports, Mario Ros, acompanyat d’altres regidors i regidores del consistori i membres del Grup Fondistes, va donar el tret de sortida de la cursa més llarga. Mitja hora més tard, a les 10 del matí, va començar el recorregut dels 10 km. Totes dues tenien la sortida i arribada al Passeig de Mar, a la confluència amb el Carrer Ample.

Buba Sabaly i Enric Garcia, els dos primers classificats

En la prova clàssica de la Cursa Mar i Murtra, de 20 km., el corredor més ràpid va ser Buba Sabaly. L’atleta blanenc va superar el rècord de l’any passat escurçant-lo en sis minuts, ja que va invertir 1’11’13 hores en fer el recorregut. En segona posició es va classificar Antoni Carulla, amb un temps d’1’15’13 hores, i la tercera plaça va ser per a Thomas Fortin, que va fer el recorregut en 1’16’00 hores.


Buba Sabaly, 1er classificat XXXI Cursa Mar i Murtra
Les tres primeres corredores d’aquesta cursa més llarga van ser Ana Belén Garcia, amb un temps d’1’29’02 hores; Sandra Tejedor, que va invertir 1’38’50 hores; i Gisela Soley, que la va fer en 1’42’19 hores. Per la seva banda, en la cursa de 10 km el primer classificat va ser Enric Garcia, que va fer-la en 33’15 minuts. En segona posició es va situar Marc Casadevall, amb un temps de 35’45 minuts, i a la tercera plaça Albert Costa, amb 36’23 minuts.


Tres primers classificats V Cursa Mar i Murtra
En la prova de la V Cursa Mar i Murtra la classificació de les corredores la va encapçalar Carmen Machado, amb 45’42 minuts. En segona posició es va situar Míriam Valls, amb 46’37 minuts, i el tercer lloc va ser per a Laura Garcia, amb 46’45 minuts. Com és habitual, en la prova més popular hi havia gent de totes les edats, alguns dels quals van fer el recorregut acompanyat dels seus animals de companyia, així com amb els més petits de la família a bordo de carretons.


Un altre tret característic que no ha faltat gairebé mai a la Mar i Murtra durant els 31 anys són les gèlides temperatures que acompanyen des de primera hora del matí, quan comença el muntatge de tot el dispositiu. Un cop coberts els dos recorreguts, tots i totes els participants van poder reposar forces dins el recinte de la cursa, i en el moment de la inscripció també van rebre el característic obsequi de la competició atlètica: una tovallola amb els logotips de les dues proves.Data de realització: 01/14/2019 | Data de la darrera actualització: 01/15/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300